Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan fogadjam el hogy...

Hogyan fogadjam el hogy dohányos lettem? Nektek hogyan ment?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve dohányzok, de viszonylag összevissza. Veszek egy dobozt, van hogy elmegy 1-2 nap alatt, van hogy 3-4 nap. Néha azonnal veszek ha elfogyott, néha eltelik pár nap, egy hét is akár.

Viszont egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy cigizek. Nem tudom miért, mindig kínzom magam vele, hogy nem kéne, veszélyes stb, pedig nem is szívok sokat, meg nem érzem magam úgy igazán függőnek.

Szeretném élvezni csak a "bűntudat" nélkül. Ezt hogy lehet elérni? Hogy fogadjam el, hogy ez van és kész? Vagy inkább próbáljam meg elengedni valahogy?

2022. nov. 2. 01:04
 1/5 anonim ***** válasza:
7%

A dohanyzas annyira nem veszelyes, ahogyan egyesek allitjak.

Mondok jobbat: vannak emesztoszervi betegsegek, amikre konkretan erdemes dohanyozni.

Ja, es vannak olyan betegsegek, amik csak akkor alakulhatnak ki, ha leteszed a cigit.

Szoval nyugi. Amig nem alkoholista vagy, vagy drogfuggo, tehat tiszta az elmed, addig nincs miert aggodnod.

2022. nov. 2. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy. Nem "kell" ebbe beletorodnod, ha nem tudsz. Nem kell elfogadnod, hogy tönkre fogod tenni magad ha egyszer mégse ezt akarod. Kezdj el leszokni. Még viszonylag az elején vagy. Ha nem megy kérj segítséget. www.leteszemacigit.hu
2022. nov. 2. 01:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hmm.nem tudom a környezeted mennyire tudja hogy cigizel.....de próbáld meg úgy szívni néha hogy adj magadnak alkalmat....nyugisan,egy pohár bor mellett ,játszol a füsttel ,élvezed .akár egy két órán keresztűl ,csak chillezel és szívsz.
2022. nov. 2. 05:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld meg fokozatosan abbahagyni, ha nem megy tarts szünetet.
2022. nov. 2. 07:31
 5/5 anonim ***** válasza:
66%

Én örültem, hogy rá szoktam. 2 éve dohányzok, nem bántam meg. Ne aggódj ha nem szívsz sokat, csak élvezetből cigizel akkor nem lesz semmi bajod! Kis mértékben nem káros!!!

18/L

2022. nov. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!