Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el , hogy...

Hogyan fogadjam el , hogy szar a szemem és gyógyíthatatlan?

Figyelt kérdés
Szemész orvos azt mondta üveg testi homályaim vannak de kutakodtam a neten és szerintem ez inkább "visual snow" lényeg hogy apró kis fehér szemcséket láttok a távolba mintha egy régi rossz pixeles Tv-t néznék a fény viszonyoktol függ, hogy mennyire erősen láttom őket de baromi zavaró és még nem tudtam meg szokni. Ez teljesen ártalmatlan viszont zavaró és gyógyíthatatlan. Kezd az őrületbe kergetni. Hogyan lehet ezzel meg békélni?
2022. aug. 25. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Talán úgy hogy a szemész szakorvosnak hiszel, és nem öndiagnosztizálsz laikusként a neten.
2022. aug. 25. 20:49
 2/9 Pillér2 ***** válasza:
100%
Én is látom a folytonos havazást. Ne koncentrálj rá, el fogod feledni.
2022. aug. 25. 20:51
 3/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyet látsz utolsó? Nekem nagyjából ilyen csak nem ennyire erősek a pöttyök inkább halványabbak es ritkábbak

2022. aug. 25. 20:56
 4/9 Pillér2 ***** válasza:
Igen.
2022. aug. 25. 21:50
 5/9 anonim válasza:
A szemész orvos megmondja mi a problémád, nem kell neki ellentmondani. Tudja a dolgát, amíg te valószínűleg nem értesz ehhez. Radics Petinek is készült már azokról videója akik önmaguk állítják fel a diagnózist. Erősen ajánlom neked a megtekintését.
2022. aug. 26. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:

1,5

A szemész nem látja, amit a páciens igen. A visual snowról egészen az utóbbi évekig egyes orvosok még csak nem is hallottak, pláne, hogy nem is szemészeti oka van. A kép alapján egyértelműen visual snow, nem üvegtesti homály, szóval elég gyenge volt az a szemorvos.

2022. aug. 26. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne , hogy ez visual snow minden tünet stimmel. Minél sötétebb van annál jobban láttom minél világosabb annál kevésbé. Az éjszaka látásom pocsék mintha egy alacsony felbontású pixeles videót néznék. Becsukott szemmel is láttom.
2022. aug. 26. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Neurológiai oka van, egyelőre nem kezelhető, de szerintem 5-10 éven belül lesz ebben előrelépés.
2022. aug. 26. 21:46
 9/9 Pillér2 ***** válasza:
Nálam is pontosan ez van este.
2022. aug. 27. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!