Csalódottság leszokás után?
"Mikor lesz már érezhető változás?"
Talán sohasem. Én 12 éve szoktam le és semmi nem változott. Ugyanúgy megyek fel emeletre, ha gyaloglás közben telefonálok, hallani ahogy zihálok, a teherbírásom sem változott semmit... stb.
Rohamosan drágul minden szerintem azért nem érzed.
Gratulálok én is! :)
Milyen módszerrel sikerült leszoknod?
Gratulálok!
Hát mindenképp egy örömforrást vesztettél, még ha károsat is. Ez érthető, hogy hiányzik. Próbálj meg másfajta örömforrást találni, valami új dologba kezdeni! Pl. sport, hobbi, több közös program barátokkal, régi barátok felkeresése, élmények, könyvek, filmek stb.
A tüdőteljesítmény ha nem is teljesen visszaállítható, mindenképpen javítható. Légzőgyakorlatok, edzés, mind segítenek. Köhögés és köpködés el fog múlni, nekem talán egy évig is tartott, hogy minden reggel köhögtem (9 év dohányzás után). Most már, 5 évvel később se köhögés, se köpködés és sokkal fittebb vagyok.
A pénz meg, ha mindenképp kezedben akarod látni azt az extra 50 ezret, tedd félre hó elején, ne költsd el semmire. De hidd el, ha el is költötted, pl drágább kajára, akkor is spóroltál, szinte minden jobban megéri mint cigit venni.
És minden okod megvan magad jobban érezni, olyat vittél végbe ami keveseknek sikerül, ez igen is teljesítmény, gratulálok!
Aza 3 hónap még semmi, nekem egy év után lett egy kicsit másabb, jobb.
De már te is sokat spóroltál ezzel , ha csak egy dobozzal ment el egy nap.
De hidd el sokat fog változni az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!