Kinek milyen volt az első pár nap/het cigi nélkül?
Szeretném letenni a cigit. 1 éve mar IQOS-t szívok viszont megelégeltem az egeszet.
Rengeteg pénzbe kerül, egészségügyileg sem jó.
Így úgy döntöttem hogy abbahagyom.
Kiváncsi vagyok hogy kinek milyen volt az utána való időszak.
Köszi előre is
Nem mindegy az neked hogy másnak milyen volt, ha leakarod tenni akkor tedd le.
Én amikor abba hagytam senkit nem kérdeztem meg és így a legkönnyebb ha nem beszélsz róla.
Kedves első!
Engem motivál az hogy másnak is sikerül es az is hogy hogyan sikerült és mit érzett közben.
Közvetlen környezetemben nem beszélek róla mert ugy is az lenne hogy úgy sem fog sikerülni stb..
Többi válaszolónak köszönöm!
Idegbeteg leszel, szarul alszol, nincs étvágyad, stb. Én a bejárati ajtót rugtam szét.
Emberek közelébe lehetőleg ne menj. 1-2 hónap után elmúlik, utána rád szalad egy +10-20 kg. testalkattól függően.
A cigaretta még évekig hiányozni fog, van hogy azzal álmodsz, hogy dohányzol.
Legalább is nálam ez volt. 2,5 éve raktam le. Most is eszembe jut de most már nem fogok visszaszokni. Talán egyszer amikor nagyon stresszes leszek.
1. Miért kell ilyen bunkónak lenni? Nem könnyű letenni a cigit és inkább segíteni kéne aki hozott ez ilyen döntest nem beszólni neki. Nem vagy se több se ügyesebb mert nem beszéltél róla senkinek. Ez csak egy döntés. Nem jó vagy rossz.
Nekem szerencsém volt mert egy új lakasba költöztem amit azert valasztottam erkélyesre, hogy majd ott cigizzek. De ahogy kiültem első nap láttam hogy a füstöm a szomszéd erkély frissen mosott ruhária száll. Borzalmasan elszégyelltem magam és azóta nem gyújtottam rá. Szerintem ha nincs a környezetváltozás nem sikerül. Pár hétig hiányzott. 2 szálat meg is tartottam hogy ne nyomasszon, hogy nincs otthon ha nagyon megkívánnám. 3 hét után már könnyebb volt. És kb 2 hónap után már simán jártam olyan társaságban ahol cigiztek nem kértem hiába kínáltak. És a tartlék 2 szálra sem volt már szükségem. Ma meg már 6 év távlataból el sem tudom képzelni hogy rágyújtsak a szagát is megutáltam. Viszont kellett keresnem valami más pótcselkvést ami segített. Ez a teázás lett. Ha szükségem van egy kis üresjáratra akkor csinálok egy gyümölcsteát és kiülök vele az erkélyre. :)
Tegnap este elszívtam ünnepélyesen az utolsó szál cigit.
Nagyon fura volt ma reggel a teámat cigi nélkül meginni.
Nagyon fura volt hogy ugyan akkor keltem de rengeteg időm volt elkészülődni.
A férjem is dohányzik de nagyon kedvesen nem mellettem tette.
Kiváncsi vagyok hogy milyen lesz a mai napom.
Szerencsére tekintettel van rám munka utan hazajöttem azóta rá se gyujtott.
Mai napom nagyon jó volt pedig majdnem mindegyik kollégám cigizik motivál az hogy erős vagyok, nem tudom meddig tart ez így ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!