1 hónapja nem szívtam cigit(az utolsó 5 évben csak e-cigiztem) nagyon jól bírtam eddig ,viszont az elmúlt egy hétben nagyon szédülök(vérnyomás,vérkép rendben ,iszok eleget),lehangolt vagyok,furán érzem magam. Ez lehet a cigi hiánya miatt?
Figyelt kérdés
Kevert szorongásos és depressziós zavarra szedek gyógyszert ,ezekkel jól elvagyok ezért nem tudom mi változhatott a cigi abbahagyásával.
Ez elmúlt 2 napban olyan ,mintha egy szürke ködben élnék,szédelgek fura minden,nyomott vagyok.Esténként jobban vagyok,ez a köd eloszlik,tisztán látom a dolgokat.
Mi lehet ez?
2022. szept. 5. 02:18
1/6 anonim válasza:
Biztos hogy elvonási tünetek. Azért 5 év nem vész semmibe.
2/6 A kérdező kommentje:
17 éve cigizek,csak az utolsó 5 évben e-cigiztem.
2022. szept. 5. 02:51
3/6 anonim válasza:
Még ha az első hét után jött volna ki, de egy hónap után!
Nem hiszem hogy a cigi miatt van. De ha biztosra akarsz menni, akkor irány a körzeti orvos, aztán vizsgáltasd ki magad.
4/6 anonim válasza:
Ez nem a cigi miatt van.1hónapja nem cigizel....ez kb 2-3napos nikotinelvonas tünete.szerintem a gyógyszerekkel van valami.rendesen szeded őket?
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,rendesen szedem őket.Most kértem beutalót fülészetre,de lehet hogy pszichés alapon lesz.
2022. szept. 5. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!