Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha le fekszek és be csukom a...

Ha le fekszek és be csukom a szemem akkor úgy érzem hogy forog velem a szoba, de ha ki nyitom a szemem akkor nem szédülök, minden rendben. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Meg ha fekszek és be csukom a szemem akkor nem érzem többet hogy vízszintesen lennék úgy érzem mintha az ágy is mozogna vagy forogna velem.

Mielőtt bárki le támadna. Nem iszom alkoholt nem dohányzom és nem használok semmilyen drogokat se gyógyszer sem. A vérnyomásom nem magas és túlsúlyom sincs. Ezek a tüneteim hónapok óta vannak és az orvosok nem tudtak választ adni rá. A vérképem rendben van. Azért kérdezem átélt e valaki ilyesmit és mi lehet ez?

2020. márc. 12. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A körkörös szédülés fül-orr-gégészeti problémára utal. Oda kéne elmenned, esetleg neurológiára.
2020. márc. 12. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, hogy vagy, kiderült mi okozta?
2020. szept. 12. 22:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Kicsivel jobban vagyok de nem múlt el. Az orvosok nem mondtak semmit, én kutakodtam a neten meg be léptem csoportokba ahol hasonló betegek vannak és szerintem PPPD vagy MDDS em van. Neked is hasonló tüneteid vannak? Vagy miért kérdezed?
2020. szept. 13. 00:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. December óta... 0-24. Bár nekem nagyon extrém. :(
2020. szept. 13. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!