Ha megtudnád, hogy rákos vagy, vagy infarktus közelében vagy akkor leszokál cigiről?
Figyelt kérdés
Milyen esetekben szoknál le róla?2022. aug. 27. 07:46
2/5 anonim válasza:
Nem. Arra a kis időre minek?
Egyébként leszoktam, mert találkoztam azzal, akivel családot alapítottam és így volt értelme.
3/5 anonim válasza:
Nem! Sőt inkább fokoznám, hogy ezzel is siettessem az elmúlást.
4/5 anonim válasza:
Bocsi az offért (nem dohányzom), de az előttem lévő válasz eléggé meglepett, vagy én értem félre. Sok esetben kezdeti fázisban a rák még kezelhető, amiben segít, ha az ember leszokik. Az infarktus közeli állapot is ilyesmit jelent, hiszen ha még nem történt meg, akkor megelőzhető különböző eljárásokkal és a dohányzásról való leszokással. Ilyen esetben sem szokna le a 3-mas válaszoló, ha a választás élet és halál között van (nem lassú és gyors halál között)?
5/5 anonim válasza:
Nem tudnám sajnos letenni. Nagyon szomorú lennék ez miatt, mert tudnám hamar meg fogok halni, nagyon félek a ráktól amúgy, de én már három éve szívok mindennap legalább 2 doboz erős cigit el. Rettenetesen megbántam, hogy rászoktam mert rengeteg pénzem megy el feleslegesen a cigire. Köhögni amúgy nem köhögök a cigitől meg a sportot se bírom rosszul, de ha továbbra is ennyit fogok szívni rövid időn belül sztem 2 perc futást sem fogom bírni szusszal. Szomorú dolog ez. Meg az is a baj hogy szeretek cigizni hiába tudom, hogy káros és rákos lehetek tőle. Meg a nagymamám és annak anyja is rákban halt meg meg a családban még többen abban haltak meg szóval jogosan félek a haláltól. Engem a cigi megnyugtat de más pozitív hatása nincs csak ugye a sok negatív. E-cigim is van, de azt meg nem szeretem mert nem adja át ugyanazt az élményt mind a sima cigi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!