16 évesek kaphatok inkfartust a cigitől?
1/15 anonim válasza:
14,5 évesen szívtál??!?!!?!?!??
Remélem:/
2015. júl. 4. 17:27
2015. júl. 4. 17:33
Vizsgáltasd meg a szívedet! El kell menni szívultrahangra. Feszültségre szedjél Valeriánát és Magne B6-ot.
2015. júl. 4. 17:35
1. Szokj le sürgősen. A munkahelyeden lévő feszült helyzet nem lehet indok arra, hogy cigizz.
2. Menj el sürgősen orvoshoz, mert se cigivel, se anélkül nem normális, hogy zsibbad a kezed, és szúr a mellkasod. Sem 16, sem 76 évesen nem normális.
3. Igen, 16 évesen is kaphatsz infarktust, bár nem a cigitől szoktak ennyi idősen infarktust kapni. Több élsportoló halt már meg így sajnos nagyon fiatalon, lehet veleszületett szívbetegséged.
2015. júl. 4. 17:36
Gyenge a szived,nem kéne cigizned,inkább igyál egy kis pezsgőt vagy vörösbort,a cigit+felejtsd el,mert valóban infarktus lesz a vége,amúgy menj el a kardiológiára vizsgálják+mi a baja a s.zivednek,mert ha gyenge akkor se sport,se erős fiziakai munka,se stressz!
2015. júl. 4. 17:39
6/15 A kérdező kommentje:
első és második kommentelőnek üzenném,hogy R nem tudojátok miért kezdtem el dohányozni!!!!!!!!! az életemről se tudtok semmit!!!!! SEMMIT!!! nem azért kezdtem el cigizni mint egyesek hogy húúúúúúúú de menő!!! ennek főleg családi problémák voltak az okai...kár hogy ezen az oldalon tilosak a trágár szavak.
Általában hosszútávon hat a cigi (minimum 5-10 év). Nem maga az anyag, hanem a melléktermékek a szív- és érrendszerre gyakorolt káros hatása növeli az esélyt az infarktusra.
[link]
Maga a cigi szerintem még vérnyomáscsökkentő hatással is bír, úgyhogy nem feltétlen azt kell hibáztatni, lehet a te szíved gyenge vagy valami.
2015. júl. 4. 17:51
8/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet én mesterségesen fogantam meg anyum minden féle inyekciós hormon kezelésen ment keresztül.És mikor végre teherbe esett velem a 9 honap alatt minimhm 5x akartam meghalni anyum hasában.Mindig vitték anyut korházba mert el akartam menni meg 7 hónaposan akartam megszületni..szóval lehet ehez vissza vezethető ,hogy ilyan gyenge vagyok mert egyépként nagyon sokszor van problémám.Azt gondoltam,hogy nem lesz annyira erős az immunredszerem mint más normális embereké de ,hogy ennyire...egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam.
Elég feszült embernek tűnsz. Lehetséges, hogy szervi bajod van, és az is, hogy pánikbetegséged van, hasonlóak annak is a tünetei. Ezt csak orvosok tudják kideríteni, ők tudják, mi a teendő. Vizsgáltasd ki magad, itt távgyógyítással senki sem tud téged kikezelni egyikből sem.
Egy biztos: ha rosszul vagy a cigitől, akkor mindenképpen tedd le.
2015. júl. 4. 18:33
10/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van elkénne mennem már orvoshoz de szüleim úgy se visznek el orvoshoz.És had ne keljen mondanom anyu mit mondott mikor mondtam neki majdnem inkfarktust kaptam.SZóval orvos kilővveee de leszokok róla. :)
Kapcsolódó kérdések: