Kisebb szivroham vagy más lehetett?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom magamról, hogy kissé hypochonder vagyok, de egy órával ezelőtt történt az alábbi eset. Hátamon feküdtem, parnaval a fejem alatt, tanultam. Egyik pillanatban éreztem, hogy a bal felkaromban mintha pumpált volna egy nagyobbat az ér. Nem foglalkoztam vele, de rá 1-2 percre, mikor fel akartam kelni, akkor furcsa nyomó érzést éreztem kb a mellizmom alsó részén baloldalt. Mintha picit szúrt volna. Megijedtem, kicsit ki is vert a víz, de elmúlt, nem éreztem nagyobb fájdalmat vagy légszomjat. Szerintetek mi lehetett? Dohányozni amúgy szoktam..2020. aug. 29. 20:05
1/6 anonim válasza:
A szívrohamot észre vennéd
A szív nem tud szúrni
Ez színtiszta parázás. Ki vagy éleződve a tested minden rezdülésére.
De írtad is, hogy hipochonder vagy.
Tippeket nem fogok adni, hogy mik lehetnek.
Kapcsolódj ki, hobbizz, csinálj valami olyat amiben 100%ig el tudsz merülni és nem magadat figyeled közben.
2/6 anonim válasza:
Rossz testtartásban feküdtél vagy ehhez hasonlóra tippelnél
...esetleg szorongási roham?
De ha bizonytalan vagy, inkább menj orvoshoz
3/6 anonim válasza:
Nekem rendszeresen szokott lenni ilyesmi...foleg amikor stresszes idokon megyek keresztul. Az elsonel meg megijedtem, aztan utanaolvastam a dolgoknak, azota tudom, hogy csak "magamnak csinalom" es ha bepanikolok, csak meg rosszabb lesz.
F25
4/6 anonim válasza:
Ha szívrohamod lett volna, nem itt beszélgetnénk, és még most is rosszul lennél. Nincsen "kisebb szívroham", és a tünetei nem fél percig tartanak.
6/6 anonim válasza:
Rosszul feküdtél enyomtál valamit. Vagy a gerinceddel lehet valami probléma. Nem szívbaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!