Pánikroham lehetett? (Bővebben a leírásban)
Reggel 8 óra környékén fájdalmat éreztem a szegycsontom mögött és kellemetlen érzés volt a melleim környékén. Kicsit a hátam is fájt. Émelyegtem is. Féltem, hogy kórházba kell mennem, ezért még ki is készítettem az esetlegesen szükséges dolgokat. Nyugtatót vettem be. Elaludtam. Utána a panaszok teljesen megszűntek. Azóta több óra eltelt és nem jelentek meg ismét hála istennek.
Idősödő nő vagyok. Mostanában sokat idegeskedtem, mérgeskedtem. Tehetetlennek érzem magam. Állandó fájdalommal kell együttélnem. Elkeseredett vagyok a karantén miatti magánytól. Most, hogy sok időt töltöttem egyedül, gyakran gondoltam az elmúlásra, emiatt is rossz a hangulatom.
Olvastam, hogy a pánikrohamot könnyen össze lehet téveszteni a szívrohammal.
Azért gondolom, hogy pánikroham, mert a nyugtató hatására elmúlt, azóta más tünet szerencsére nem jelentkezett és kiváltó ok is van bőven.
Nektek mi a véleményetek?
Mi lehetett ez?
Ez inkább általános szorongás. Egy pánikroham hirtelen jön, nagyon "leigáz", viszont hamar el is megy.
Ami sokáig tart, tompább és folyamatos kellemetlenséget okoz, az ilyen általános idegeskedés, szorongás.
A pánikrohamot semmivel sem lehet összetéveszteni, mert a szívroham esetében nem leszel jobban.
Foglald le magad valamivel, úgy könnyebb lesz. Egy idősödő nő az mit jelent? Van munkád? van célod? van barátnőd, családod, kapcsolataid?
Nem a karantén miatt vagy magányos. Ugye, tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!