Mit tegyek amíg nem tudok szakemberhez fordulni?
Én is átmentem ezeken. Nagyon stresszes volt amíg az összes orvosi vizsgálatot elvégezték és bebizonyosodott, hogy nincs szervi oka a tüneteimnek.
Nekem voltak durvább tünetek is a zsibbadások mellett. Hirtelen lefogytam, a nyelvemen is tüneteket jelentkeztek például térképnyelv, nyirokcsomó duzzanat, fejemben mintha bogarak mászkáltak volna, sétáláskor felerősödő mellkasi szorítás, fáradékonyság és más furcsaságok. Nagyon durva volt. De semmit nem találtak.
Amint az összes teszten átmentem, elkezdtem megkönnyebbülni, de a legtöbbet az edzés segített. Úgy 4-5 hónap alatt sikerült kimásznom belőle teljesen.
Még az is segített, hogy beletörődtem, hogy lesz ami lesz. Tudom ez ijesztően hangzik, de amikor már sokadig pánikrohamon voltam túl, lassan kezdtem kérdéseket feltenni, hogy ennyi szívrohamom nem lehetett és még mindig életben vagyok. Szóval a logikus megközelítés, illetve az elfogadás, beletörődés, hogy ha meg kell halnod akkor ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!