Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nem dohanyoskent kerdezem...

Nem dohanyoskent kerdezem hogy a dohanyosok hogy erzik magukat amikor lennek az utcara is midenhol eldobott csikket latni az utcan menve ?

Figyelt kérdés
Nem kotozkodeskent kerdezem hanem kivancsi vagyok hogy nekik mit jelent ez a latvany.

#Szemeteles
2022. jún. 27. 18:25
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10es nem etetnem a csikket azzal aki eldobja az utcan de szegyelhetne magat.
2022. jún. 27. 22:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Én megetetném vele.
2022. jún. 27. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Rossz látni a sok szemetet az utcán, papírtól, dobozoktól kezdve a cigi csikkig, kutyasz...ig, én is dohányos vagyok, de nem szórom el a csikket, métereket megyek hogy találjak egy szemetest.
2022. jún. 28. 08:11
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Azt gondolom hogy Orbán annyira nem képes hogy 50 méterenként kihelyeztessen egy kikár minden közterületbe vagy parkba. Nem hordok magamnál mini kukát, és a büdös elégett csikket nem rakom zsebre vagy vissza a dobozba egyértelmű okokból. Ilyenkor van hogy én is eldobom vagy lábbal betemetem a földbe.

Akiknek az a hobbijuk hogy eldobálják azokat én is elítélem de ez inkább a kukák hiányából fakad mintsem igénytelenségből. A szemetelést nehezebben tudom elviselni, hisz annak nincs szaga, elrakhatná és kidobhatná valahol később. A dohányosokra emiatt viszont nem haragszom; külföldön például bevezették hogy bizonyos számú csikk gyűjtése után kapnak pénzt az emberek, be lehet váltani. Itt is ezt kellene és máris nem hőbörögnének a "nem dohányosok" (ha már mindig mindenben kategorizáljuk a másikat).

2022. jún. 28. 18:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm megeszi a csikkeket. Igaz ő elég sok mindent megeszik, olyat is ami nem ehető.
2022. jún. 28. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

14,nem tudom hol élsz, lehet ott nincs, de pesten van kuka bőven. És mellette van egy rakás cikk is általában.

15, Bartos? :D

2022. jún. 28. 23:55
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os itt tényleg nincs kuka... És sok Bartos van, kb úgy us néznek ki.
2022. jún. 29. 09:15
 18/21 anonim válasza:
Dohányzó nőnek kiemelt támogatás, ha....
2022. jún. 29. 18:16
 19/21 anonim ***** válasza:
@14 Ez jó szar kifogás. A büdös csikket nem cipeled magaddal, ezért inkább a földbe a döngölöd. Viszont a szintén büdös cigit magaddal cipeled és vidáman az arcodba teszed és el is szippantod. Az is undoritóan büdös, de azzal nincsen gondod. Senki nem kénszerit, hogy szívogasd a koporsószöget, ahogy arra se, hogy eldobáld. Egy tán mindenegyes szál bűzrúd esetén valaki fegyvert tart a fejedhez, hogy szívja szépen meg dobd is el utána?
2023. jan. 25. 00:30
 20/21 anonim ***** válasza:
@11 Pedig nyugodtan megehetnék a kis ondóputtonyok, de minimum feldughatnák maguknak. :)
2023. jan. 25. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!