Nem dohanyoskent kerdezem hogy a dohanyosok hogy erzik magukat amikor lennek az utcara is midenhol eldobott csikket latni az utcan menve ?
Pont ugyanazt, amikor belelépek egy kutyasz.rba. Kutyatulajdonos és dohányos is vagyok.
Nem a kutya tehet róla, hogy ottmarad a nagydolga és nem a cigaretta tehet arról, hogy eldobálják a csikkeket. Fiatalkoromban én is eldobáltam, ma már ha kell akár 20 percig viszem magammal, de kukába dobom el.
A nemdohányzó nem fog csikkeket szétdobálni, a kérdés pedig erről szól. Én dohányzom, de soha nem értettem az ilyet, főleg mikor pár méterrel a szemetes mellé van eldobva.
Bár én rontom a statisztikát, mert képes vagyok 5-10 percig is csikkel a kezemben sétálni ha nincs szemetes.
En sose tartoztam a dohanyosok korebe es szamomra baromi boszanto hogy remelhetoleg a dohanyosoknak a kisebbsege udoritova teszi az utcat, falut, varost stb.
Borzaszto hogy az nemelyik emberbol mennyire hianyzik a koz iranti feleloseg tudat.
Erdekes video koszi.
Aki irt privatban annak a valaszom hogy nem nem etetnem meg.
De normalis valaszt nem tudok erre talalni mi jogositja fel ezeket.
Valahol olvastam egy hozzaszolast ahol az ember ki volt akardva hogy a kozteruletes megbuntette mert a jardara dobta a cigijet mentve magat azzal mert nem volt a kozelben kuka...
Hihetetlen milyen igenytelen es lusta emberekkel vagyunk korbe veve.
Meg kell ragni nekik a kajat mielott a szajukba teszed....
Nem érzem magam nagyon sehogy, de tényleg elszomorító ha belegondolsz. Főleg amikor közel a kuka és mégis tele van minden csikkekkel.
De azt támogatom, hogy ez a kisebbség, minden dohányos akit ismerek magamat beleértve nem szemetel összevissza.
„Aki irt privatban annak a valaszom hogy nem nem etetnem meg." ez mégis mi? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!