A nemdohányosok szenvedélybetegek?
Mert szerintem azok. Szenvedélyesen szeretik szídni dohányzó társaikat, beszólogatni ostoba közhelyeket. Ha nem lennének dohányzó emberek, akkor kiket találnának maguknak?
Olyan műellentét lenne ez is, mint a kutyás-nemkutyás, vega-húsevő vagy az egyedülálló ötvenes festettvörös nő vs. többi lakó?
Tény, vannak bunkó dohányosok. De van (nem kevés) a nemdohányzóak között is rendesen...
Nem vagyok szenvedélybeteg, a dohányosok azok. A 2. válaszolónak igaza van.
Ha valaki tekintettel van másokra, akkor nem dohányzik nyilváos helyen.
Ebből következik, hogy az emberek nagy része nincs tekintettel a másikra.
Kedves utolsó és a társaid!
Ez így nem igaz, mivel akkor ti sem vagytok tekintettel arra, aki dohányzik.
Én nem dohányzom. És a NORMÁLIS dohányosok nem zavarnak. De mikor vki az arcomba fújja a füstöt, azt nem szeretem. Meg ha mondjuk én kibírom azt, hogy a koszos zsepimet elviszem a legközelebbi kukáig, akkor a dohányos is bírja már ki, hogy nem a földre dobja a csikket.
Amúgy azért ez így hülyeség, hogy akkor mi nem vagyunk tekintettel a másikra....
Ugyanis azzal, hogy az arcomba fújod a füstöt, az én egészségemet veszélyezteted. És az oké, hogy a saját egészségedet úgy teszed tönkre, ahogy akarod, de az enyémet azért hagyd békén:)
Miért én legyek tekintettel arra aki dohányzik és sz*rik a világra? Ha valaki heroint használna melletted a buszmegállóban és mondjuk egy kis maradékot az akaratod ellenére beléd nyomná csak úgy hogy észre se veszed mit szólnál? Ti dohányosok is így ártotok nekünk a saját kábítószereteket juttatjátok a mi szervezetünkbe a saját akaratunk ellenére és lehet hogy ez nekünk probléma.
Amúgy kérdező: azok se műellentétek csak ilyen a világ egy véletlen ami sokszor ismétlődik ahogy az se műellentét hogy győzike-show szerű adásokat mindenki utálja és senki se nézi de mindenki tudja mi történt és nem kell szőni köré semmi különlegest pedig lehetne akár agymosó program is hogy mindenki letagadja pedig csak ilyenek vagyunk.
úgy bírom ezt az antidohányos szöveget, hogy "az arcomba fújja a füstöt" tudod mit jelent valaki arcába fújni a füstöt? megállok 2centire a pofádtól, szívok egy jó nagy slukkot, és az egészet telibe ráfújom az arcodra.
szóval nem hiszem, hogy olyan sűrűn "az arcodba fújják a füstöt"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!