A nemdohányosok szenvedélybetegek?
Mert szerintem azok. Szenvedélyesen szeretik szídni dohányzó társaikat, beszólogatni ostoba közhelyeket. Ha nem lennének dohányzó emberek, akkor kiket találnának maguknak?
Olyan műellentét lenne ez is, mint a kutyás-nemkutyás, vega-húsevő vagy az egyedülálló ötvenes festettvörös nő vs. többi lakó?
Tény, vannak bunkó dohányosok. De van (nem kevés) a nemdohányzóak között is rendesen...
az ember olyan hogy a világ "mi" és "ők"
ha nincs ellentét csinál magának, a nemdohányosok meg szerintem jogosan idegesek mert a passzív dohányzás igazságtalanul nagy egészségügyi kockázatokat jelent
én napi egy dobozzal szívok el, mondjuk ennek a kulturált módját meg lehet találni és ezzel sem fújok ki annyi káros anyagot mint egy euro-3-mas autó 5 km alatt... :P
Engem az zavar hogy ha egy helységben bezárkóznak és rágyújtanak és nem is kérdezik meg a nemdohányzókat!
Igenis nem akarok rákkeltő füstöt szívni és nem akarom a tüdőmet még jobban károsítani.
Én nem is értem, hogy kapnak levegőt a kocsmában ahol vágni lehet. egyszer kintről benyitottam, és kilökött szó szerint a füst mert egy slukk és majdnem megfulladtam. Nem hiszem el, hogy ez nem szenvedélybetegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!