Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szégyelled, hogy dohányzol?

Szégyelled, hogy dohányzol?

Figyelt kérdés
(a kérdés értelemszerűen csak dohányosoknak szól)

tegnap 21:51
 1/8 DonDon3500 válasza:
49%
Nem baj, hogy kinek szól a kérdés. Én szégyenlem a dohányosokat, hogy egyre többen vagytok. Nem tudom mit akarnak. Büdös a kezük, a ruhájuk, a hajuk, mindenük. Bármit tesznek, akkor is érezni. Párolog belôlük a szag. És veszik a bátorságot, hogy pl randira hívnak nemdohányzó normális embereket is. Keressenek inkább hasonló hamutartót, mint ôk maguk. Hamuzsákoknak hamuzsák való. Nem beszélve a rengeteg pénzrôl, ami arra megy el, a sárga fogukról, meg a kidobott idôrôl. Hányszor hallod, hogy 2 perc és mehetünk, elszívom a cigit! Hányszor 2 perc ez egy élet alatt? Gyönyörûségesek...
tegnap 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Melysegesen egyetertek 1essel. A szomszedom is egy hulyr cigis boomer, most 4 nap alatt el is koltotte cigire az osszes nyugdijat. Probal ram is csimpaszkodni, mint vmi kullnacs, undorito a szaga a lakasanak, de en ma letiltottam, tobbet nem hivogat. Remelem kirakjak az utcara, oda valo...
tegnap 22:09
 3/8 DonDon3500 válasza:
28%
Kettes, köszi. Nem csoda, hogy utálom ôket, dohányos szülôk gyerekeként nôttem fel. Mondjuk szüleimnek volt rá pénzük de akkor is utálatos dolog. Szomszédunkban is bagózott a csávó, minden egyes reggel rá ébredtem mert az erkélye az én szobám ablaka mellett volt. Kiült reggel 6-kor, kattant az öngyújtója, már meghallottam. Aztán minden reggel 10 perces köhögôgörccsel kezdte a napot, alig vártam hogy végre mikor pattan már el egy ér az agyában. Majd megfulladt, aztán köhögés közben ilyen öklendezô hangokat is adott ki. Gondolom ahogy szakadt fel a slejm. Minden reggel 10 percen át röfögött, böfögött, fingott, krákogott, szrepogott, szipogott, fuldokolt. Elneveztem röfiböfinek. Meg godzillának. Rühelltem.
tegnap 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem szégyellem. Bár évek óta iqos-t szívok, már nem rendes cigit. Rendes cigitől már rosszul vagyok. De azelőtt sem szégyelltem. Senki sem tökéletes :) Ennek ellenére aki még nem cigizik, mindig azt mondom el se kezdje. Mert baromi nehéz lerakni. Mondom ezt úgy, hogy régen 1-2 doboz rendes cigit szívtam naponta, most hetente 2-3 nap van amikor egyáltalán iqos-ozom, amikor épp jólesik.
tegnap 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:

"Gondolom ahogy szakadt fel a slejm. Minden reggel 10 percen át röfögött, böfögött, fingott, krákogott, szrepogott, szipogott, fuldokolt. Elneveztem röfiböfinek. Meg godzillának."

😂😂😂

tegnap 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
A bankkártyám szégyenli, meg a szervezetem. Én nem.
tegnap 23:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Amúgy baromi kevesen szívnak már rendes cigit. Fél éve volt oszt talink és az egyik csak dohányboltban dolgozik. Ő mesélte, hogy 90%-ban már iqos-hoz és "testvéreihez" vesznek az emberek cigit, 10% csak, aki még rendes cigit-dohányt vesz. Ez csak úgy eszembe jutott még :D "4"
tegnap 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
"csaj" - nem csak..
tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!