Nem szégyelled magad néha mások előtt amikor
rágyújtasz?
Figyelt kérdés
Nekem néha bűntudatom van, mit gondolhatnak. 20/F
2015. jan. 18. 15:26
1/8 anonim válasza:
en ha meglatok egy ragyujtot, azt gondolom hogy milyen csicska egy gyerek, meg hogy milyen szanalmas hogy olyan draga a cigi de annak ellenere is megveszi
2015. jan. 18. 15:27
2/8 anonim válasza:
Nem...
2015. jan. 18. 15:29
3/8 anonim válasza:
Kedves első, azt a pénz verjük el cigire, amit megkerestünk. Te meg nyilván más "csicska" dologra vered el a pénzed.
A kérdésre: nem szégyellem, igaz, nem sokat dohányzom az otthonomon kívül, de ha nem tilos helyen gyújtok rá, akkor pont senkinek semmi köze hozzá.
2015. jan. 18. 15:33
4/8 anonim válasza:
én nem cigizek de igazából leszarom hogy ki mikor gyújt rá. jó ötlet, hogy a buszmegállókban már nem lehet rágyújtani, étteremben sem, szóarkozó helyeken se.. nekem így jó, bár nem zavar a füst mert a párom dohányzik, már hozzászoktam.
de szerintem ne más véleménye érdekeljen.
akinek van rá pénze.. hát nem sajnálom tőle, kinek mi hoz örömet.
19l
2015. jan. 18. 15:35
5/8 anonim válasza:
Mikor dohányoztam én is így éreztem.
2015. jan. 18. 16:58
6/8 anonim válasza:
Nem ,mert tilosban nem szoktam amugy meeg nem sok közük van hozzá.
2015. jan. 18. 17:10
7/8 anonim válasza:
Mindig is lesznek dohányosok és nem dohányzók is! De ilyenkor nem kell szégyellni ha rágyújtasz. Persze ha nem ott ahol tilos vagy pl. nem lehet valaki olyan bunkó, hogy gyerekek közelében vagy terhes nők mellett gyújt rá. Sajna vannak olyanok is akik eldobják a csikket meg ilyenek ezt megértem tényleg nem szabad. Én ha olyan helyen gyújtok rá pl. messzebb a buszmegállótól és ha áll valaki a közelemben akkor mindig megkérdezem, hogy nem zavarja-e ha rágyujtok vagy ha igen még messzebb megyek.
2015. jan. 19. 16:11
8/8 anonim válasza:
Igen, szégyellem. És sokszor, mások arcán is látom a szégyent...
Sajnos, számunkra nem akkora öröm ez, mint amennyire mások látják, vagy gondolják...csak hát, ha menni kell, akkor menni kell!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!