Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás leszokás. Hogy...

Dohányzás leszokás. Hogy lehet, hogy pont most ilyen nehéz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg 98 órája már nem gyújtottam rá. Eddig egész jól ment, viszont a mai nap egy rémálom. Nem múló szorongás, depresszió, idegesség stb. Nem aludtam szinte semmit, és már nagyon ki vagyok, csak azon az 1 szal cigin kattog az agyam, nem tudom elterelni a gondolatomat. Valakinek valami tipp?

ma 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el futni!
ma 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Épp ma másfél éve, hogy nem gyújtottam rá, sokszor nekifutottam, és értem, amiről írsz, a 3-4. nap nagyon gáz. Csak tarts ki, egyél ropit, chipset, igyál sok vizet, sétálj, fuss. Gondolj arra, hogy nem akarnád ezt megint átélni, ezért nem kéne megint rágyújtanod és elölről kezdened. Kössél belém, hordjál le, pontozz le, de próbáld magad türtőztetni és személyesen ne vessz össze családtagokkal, barátokkal, ismerősökkel. :)

Túl leszel rajta ... ez is elmúlik egyszer.

ma 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem az segített sokat, mikor olvastam, hogy a cigi utáni vágy kb. 3 másodpercig tart.

Úgy voltam vele, hogy ennyit kell kibírni 😀

Persze 5 perc múlva megint előtör, de minél többször sikerül megállni, annál jobban ritkul a gyakorisága.

Ja, és a másik hasznos gondolatom a "ha már eddig kibírtam..."

ma 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg, van ilyen mondás, hogy a sóvárgás elmúlik akkor is, ha rágyújtasz és akkor is, ha nem. :)
ma 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
én mindig úgy bekkeltem ki anno, hogy ilyenkor lefuttattam magamba, hogy mit nyerhetek és veszíthetek, ha rágyújtok... gyorsan el is ment a kedvem.
ma 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!