Csak Szerintem romlott nálunk a cigi minősége?
Figyelt kérdés
Valahogy évekkel ezelőtt sokkal finomabbak voltak azok a cigik, amiket szívtam: Sárga Camel, Dunhill, Marlboro. Mostanában mintha nagyon romlott volna a minőségűk és ízük. Külföldi cigiket párat kipróbáltam és szinte az összes sokkal finomabb volt és a füstje is dohányillatra hasonlított. Talán a Marlboro olyan, ami talán kevésbé romlott le. Vannak még olyan cigik, amik még tarják a régebbi, finomabb ízüket?2022. máj. 23. 17:36
1/3 anonim válasza:
Manapság már kiáztatják a dohányt. Régen nem volt ilyen. A kiázott léből meg papírból műdohányt csinálnak. Azt meg kitudja mikbe tömik bele, meg keverik össze. Ezért olyan gyatrák a mai cigik.
2/3 anonim válasza:
Lazábban is vannak töltve, pár másodperc alatt leég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!