Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Meddig fog még hiányozni...

Meddig fog még hiányozni meddig fogom még kívánni?

Figyelt kérdés

Nem gyújtottam rá már több mint 2 napja.

Nem azt mondom, hogy állandóan kínoz a cigi utáni vágy de nap több szakaszában elő vesz egy ilyen vagy, hogy de jó lenne egy cigi.

De nem akarok rá gyújtani úgy vagyok vele, ha már eddig kíbirtam akkor csak jobb lesz idővel nem fog hiányozni stb

2022. ápr. 2. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Az első 2 hét a leghúzósabb. Viszont utána is meglesz a vágy. Hogy meddig azt nem tudom, mert 3 hónap után vissza szoktam.
2022. ápr. 2. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
3 nap, 3 hét, 3 hónap. Ezek a vízválasztók, de egyre jobb lesz. Én 10 éve raktam le, életem egyik legjobb döntése volt.
2022. ápr. 2. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha állandóan azon kattogsz akkor bizony nehéz leszokni.

Foglald el magad és ne beszélgess erről senkivel se , még itt se.

2022. ápr. 3. 08:38
 4/6 felkelhetetle ***** válasza:

Kérdező, az a baj, hogy rossz a hozzáállásod, élvezned kell minden egyes pillanatot, amit nem dohányzással töltesz, élvezned kell, hogy egyre jobban fogod érezni az illatokat, az izeket, élvezned kell, hogy nem kell agyon parfümöznöd magad, ha elmész valahova, hogy ne érezzék annyira a cigit rajtad. Élvezd, hogy sokkal jobban bírod a terhelést fizikailag és mentálisan!

Ha ránézel egy dohányos emberre, örülj neki, hogy neked már nincs igényed arra, hogy mérgezd magad, érez szánalmat az olyan emberek iránt, akik nem tudnak élni anélkül hogy naponta mérgezzék magukat.

Olvass ebbe bele, segíteni fog:

[link]

2022. ápr. 3. 10:42
 5/6 felkelhetetle ***** válasza:
Egyébként 2-3 hét mire teljesen kiürül a szervezettedből a összes nikotin (ami a függőséget okozza), ez azt jelenti, hogy innentől kezdve megszűnik a kémiai függőség. Ezek után már csak a pszichikai függőség marad, azokban a helyzetekben kell találnod valami más elfoglaltságot, amikor dohányoztál eddig, pl amikor ideges voltál, reggeli kávé, miközben várod a buszt stb. Ha ez megvan, akkor elmondhatod magadról, hogy neked semmi közöd nincs a dohányzáshoz.
2022. ápr. 3. 10:46
 6/6 felkelhetetle ***** válasza:
3 Ezzel nem értek egyet, aki leszokóban van, folyamatosan megkell győznie magát arról, hogy miért rossz dolog dohányozni, ha egy ideig nem gyújt rá az ember, hajlamos elfelejteni azt, hogy ő miért szokott le. Nem úgy kell hozzáállni, hogy én most megfosztom magam valamitől, hanem élvezni kell, minden pillanatot, amit nem dohányzással tölt az ember. Ez a leszokás titka.
2022. ápr. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!