Meddig fog még hiányozni meddig fogom még kívánni?
Nem gyújtottam rá már több mint 2 napja.
Nem azt mondom, hogy állandóan kínoz a cigi utáni vágy de nap több szakaszában elő vesz egy ilyen vagy, hogy de jó lenne egy cigi.
De nem akarok rá gyújtani úgy vagyok vele, ha már eddig kíbirtam akkor csak jobb lesz idővel nem fog hiányozni stb
Ha állandóan azon kattogsz akkor bizony nehéz leszokni.
Foglald el magad és ne beszélgess erről senkivel se , még itt se.
Kérdező, az a baj, hogy rossz a hozzáállásod, élvezned kell minden egyes pillanatot, amit nem dohányzással töltesz, élvezned kell, hogy egyre jobban fogod érezni az illatokat, az izeket, élvezned kell, hogy nem kell agyon parfümöznöd magad, ha elmész valahova, hogy ne érezzék annyira a cigit rajtad. Élvezd, hogy sokkal jobban bírod a terhelést fizikailag és mentálisan!
Ha ránézel egy dohányos emberre, örülj neki, hogy neked már nincs igényed arra, hogy mérgezd magad, érez szánalmat az olyan emberek iránt, akik nem tudnak élni anélkül hogy naponta mérgezzék magukat.
Olvass ebbe bele, segíteni fog:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!