Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Alkohol mellé meddig fog még...

Alkohol mellé meddig fog még hiányozni a cigi?

Figyelt kérdés
Aki leszokott, bulikon meddig érezte hiányát a ciginek? 1 hónapja hagytam abba a cigizést, azóta kétszer voltam bulizni és ittam alkoholt. Sajnos ebben a helyzetben hiányzik a legdurvábban a cigi. Még reggel, a kávé mellé sem hiányzik tized ennyire:( Iszonyú szívesen rágyújtottam volna már az első sör után, de arra gondoltam, hogy mennyire haragudnék másnap magamra, így kibírtam, de nem is esett jól így a pia. Meddig éreztétek ez?
2013. nov. 12. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Amíg élsz.
2013. nov. 12. 20:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt honnan tudod? Már meghaltál és most a pokolból írsz? :D
2013. nov. 12. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem (most lehet hogy sokan elfognak küldeni a pi...-ba) nem gáz ha így 2 hetente bulikon elszívsz 3 -4 szálat. De csak akkor!! Másnap ne legyen az hogy még ma is belefér 1 szál stb... Én is scak akkor szoktam rágyújtani ha így buliba vagyok és piálok. Máskor nem , szerintem ez így még nem gáz.
2013. nov. 13. 09:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is így voltam. másfél évig nem gyújtottam rá, csak a vége felé bulikban pia mellé, és visszaszokás lett a vége.
2013. nov. 13. 10:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy idő után nem fog hiányozni.
2013. nov. 13. 17:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Esélytelen, hogy a jövőben akár alkalmanként is dohányozzak. Nekem ez nem megy, ezt a hibát nem követem el még egyszer, mert napokon belül visszaszokom, és azt nagyon nem akarom... Köszi a válaszokat, remélem, elmúlik egyszer. Vagy ha nem, akkor alkoholt sem iszom többé nagyobb mennyiséget. :D Az a baj, hogy amint kezdem érezni a pia kellemes becsíptető hatását, azonnal jön a cigizési inger :(
2013. nov. 13. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, az én leszokásom is mindig ezen a ponton dőlt be.
2013. nov. 14. 17:17
 8/10 Tomi90 ***** válasza:
Piásan elveszted a kontrollt, sokkal jobban hiányzik a cigi. Nekem több leszokott ismerősöm is van, akik évek óta leszoktak, de a mai napig megkívánják ha rágyújtok előttük. Olyan haverom is van, aki megbírja állni, hogy csak buliban gyújtson rá. Akaraterő kérdése ez is, mint ahogy alkoholtól is lehetsz alkesz, vagy csak alkalmanként iszol. Én biztos hogy nem tudnék teljesen leszokni.
2013. nov. 19. 11:33
 9/10 A kérdező kommentje:
A hétvégén eléggé berúgtam és csak az elején hiányzott a cigi:) Utána meg már nem:) sőt, tök jól éreztem magam utána már, eszembe se jutott, hogy rá kéne gyújtani. Szerintem itt nem lehet akaraterőről beszélni: a leszokott heroinfüggő sem teheti meg, hogy néha-néha belövi magát. Ha igazi függőségről van szó, akkor vagy "tiszta" maradsz vagy csinálod. Alkoholt pl. azért merek inni, mert nem vagyok függő, én uralom, mikor rúgok be. A cigi nem ilyen. Én semmilyen körülmények között nem dohányzom többé, mert azonnal a cigi fog irányítani engem.
2013. nov. 19. 22:29
 10/10 Tomi90 ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Van haverom aki a cigizést is tudja irányítani. De ismerek olyat is, aki 20 éves és már alkoholista. Reggel is rögtön egy felessel kezdi a napot.
2013. nov. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!