Mi értelme a dohányosokat piszkálni?
nem piszkál senki, csak néhány üldözési mániás dohányos így tüntet a világ ellen, hogy sajnáltatja magát.
nem is kérte senki, hogy mondj le bármiről.
Ez nem rászokásról szól, hanem akaraterő hiányáról. Apám 16 éves kora óta aktív cigis most 45 éves, inkább nélkülözött magától valamit hogy jusson cigire, na most ez mi ha nem függőség? Ha uralkodna magán nem nyúlna a gyújtóért félóránként...
Aki függ valamitől azért csinálja, aki nem függ semmitől az pedig csinálhatja mert tud gondolkozni, ez a nem mindegy
21/F
Szerintem a kérdező azokra a gyökerekre gondolt, akik kiakadnak ha 1km-es körzetükön belül ég 1 cigi.
Nagyon ráérnek, magukkal nem foglalkoznak, csak azzal, hogy te mit csinálsz.
Én nem cigizek sokat, de ha igen, akkor odafigyelek arra, hogy ne fújjam más arcába a füstöt, ne legyen cigi szaguk, ha van nálam táska, rendszerint viszek dezodort is, és felajánlom, hogy ne őket érje atrocitás az én szenvedélyem miatt, de mégis rám száll a sok pcs, ahogy meglátnak az utcán ácsorogva cigizni...
Azon meg már csak mosolygok, mikor kioktat a középkorú anyuka, hogy nem kéne dohányozni, mit lát már az ő szegény fia az utcán is, ki van téve mások káros szenvedélyeinek, stb. Aztán beviszi a nem enyhén túlsúlyos kisgömböc fiát a mekibe. :)
Illetve a kérdésből is nem az derül ki, hogy az alkoholista értetlenkedi hanem kötekedik, hanem megint egy dohányos...:)
Nem az alkoholistákat védem, sőt, aki nem tud viselkedni, azt vigyék is be. De azért ne legyen már megint egy mítosz, hogy az utcán hányó ember az egy társadalmilag elfogadott dolog. Gondolkozz mielőtt választ írsz.
az szép, mert én is Debreceni vagyok.
1. nem láttam még hogy bárki megbüntetné azokat a (főleg) cigányokat akire "nem vonatkoznak" a dohányzásról szóló szabályok.
2. már nem egyszer hallottam és láttam is, hogy részeg embert bevittek, mert nem bírt magával, kötekedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!