Orbán miért csinálja ezt? Miért csak trafikokban lehet majd cigit kapni? Ennek mi értelme?
Miért a dohányosokat bünteti? Ennek a problémának kéne az utolsónak lenni a sorban, mert ennél sokkal sokkal sokkal nagyobb gondok vannak.A dohányzás hozzájuk képest kismiska. Ott van a sok hitel, amit felvett a mások bolond párt, az mszp, ott a c bűnözés és még olyan sok minden. miért a dohányzás visszaszorításával cseszik el az életüket? Én már csak azért sem fogok leszokni a cigiről!
ui: és Orbán nem dohányzik?
Nem tudom az feltûnt-e már egyeseknek, hogy Magyarországon nem királyság van, és a miniszterelnöknek nincs más szerepe a médiaszereplésen és nagyotmondó beszédek tartásán kívül.
Innentl kezdve Orbán így, meg Orbán úgy, elég nagy marhaság.
Egyébként meg azért foglalkoznak ezzel, mert ez egy kezelhetõ probléma, a többi meg (legalábbia nekik) nem.
"kiknek a kezében vannak a trafikok?...hát igen, ezért."
Ennél kimerítőbben nem érdemes megfogalmazni. Kiskorúak védelme meg miegymás... humbug.
Hát, amikor kiírták az első pályázatot én azt hittem a 100kért csinálják, illetve 200 mert 100k kezdő meg évi 100k volt asszem a befizetendő, és majd a végén érvénytelenítik az egészet és újra kezdik mert ugye belenyomtak egy rakás dolgot. De most hogy elolvastam főként kik nyertek.......tudom hogy mindenkinek maga felé hajlik a keze de ez már gusztustalan. Szerencse, hogy mi nem adtunk be pályázatot. Én azt hiszem leszokom a cigiről, bő 9 év után.
A kiskorúak nehezebben kapnak majd cigit dologhoz meg csak annyit, hogy ugyan miért is lesz nehezebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!