Orbán miért csinálja ezt? Miért csak trafikokban lehet majd cigit kapni? Ennek mi értelme?
Miért a dohányosokat bünteti? Ennek a problémának kéne az utolsónak lenni a sorban, mert ennél sokkal sokkal sokkal nagyobb gondok vannak.A dohányzás hozzájuk képest kismiska. Ott van a sok hitel, amit felvett a mások bolond párt, az mszp, ott a c bűnözés és még olyan sok minden. miért a dohányzás visszaszorításával cseszik el az életüket? Én már csak azért sem fogok leszokni a cigiről!
ui: és Orbán nem dohányzik?
1. Nem Orbán csinálja ezt!
2. Épp itt volt az ideje, hogy ne minden sarkon tudjál cigit venni. Nyugati országok egy részében is van hasonló törvény, mely szabályozza, hogy hol vehetsz dohányárut.
4 Csak a kiskorúak védelmével takaróznak.
5 Én is láttam már tüdőrákos embert, aki nem dohányzott, úgyhogy erről ennyit.
10 Teljesen egyetértek.
Tudom, hogy nem egyedül Orbán csinálja. De akkor is hülyeség így beszigorítani. nem fognak vele elérni semmit. Szerintem előbb azt a problémát kéne megoldani, ami kiváltja ezt, mondjuk a gazdasági depressziót, nem az emberek rossz szokásain nyamnyogni, mert annak semmi értelme, hogy a nemdohányzók a dohányosok torkának ugranak.
1. ezt azoktól kérdezd, akik megszavazták, hogy ilyen elképesztően intelligens emberek vezessék az országot ;)
2. a kiskorúakat nem védik mert ugyan úgy akárkit megtudnak kérni, hogy vegyen nekik
3. ha kevesebb fiatal jut cigihez, több fog füvezni :/
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!
Valóban a kiskorúak védelmével indokolták.
Községünkben olyan nyert, akinek a 16 éves fia 12 éves kora óta rendszeresen dohányzik, 11 éves fiát látni sem lehet úgy, hogy ne füstölne cigaretta a szájában és óvodás gyermekét is láttuk már buszmegállóban beleszívni bátyja cigijébe.
Biztosan mindent meg fog tenni az ellen, hogy kiskorúak ne dohányozhassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!