Ha napi 1 doboz cigit szívok, mennyi ideig fogok élni?
Figyelt kérdés
Most 21 vagyok, 15 évesen kezdtem. Szeretek cigizni, de tudom hogy káros. Multkor abba akartam hagyni, de fél napig bírtam csak.
Ha így folytatom akkor meddig élhetek? 50 év körülig? Addigra már 35 éve cigiznék.
2021. dec. 26. 12:58
1/5 anonim válasza:
Nem igazán az a gond, hogy mennyi ideig fogsz élni, hanem az, hogy halálod előtt mennyi ideig fogsz szenvedni tüdőrákosként.
2/5 anonim válasza:
Honnan a fenéből kéne tudnunk? Ha holnap elüt egy busz, akkor még 1 napig. Ha egy év múlva elcsúszol a kádban, és bebszod a fejed, akkor 1 évig. Azt vágod, hogy a dohányosok sem csak a dohányzásba szoktak belehalni?
3/5 anonim válasza:
Apósom 80 éves, napi másfél dobozzal szív 20 éves kora óta, és még él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!