Abba szeretném hagyni a dohányzást 13 éves korom ota cigizek most vagyok 18 napi egy doboz cigit szivok többször próbálkoztam ugy hogy csökentetem a napi cigareták számát .De most egyik napról a másikra akarom abbahagyni.Azok akik abbahagyták ?
Elnezest mindenkitol hogy it folytatom nem fér ki) azok akik abbahagytak mijen pozitiv dolgok tortentek veluk pl szebb let az arcotok a fogatok ??..stb )
Elnézést mindenkitől a hejesirasi hibaimert
Szebb az anyagi helyzetem. :)
Engem majd' 20 év dohányzás után kezdett el zavarni, hogy büdös a ruhám, a bőröm, a hajam, sárgák a nikotintól a körmeim, büdös a pofám.
"És gratulalni tudok azoknak akik abbahagytak"
Csak úgy lehet abbahagyni, hogy teljesen leteszed és semmi pótlékot /rágó, tapasz/ nem használsz, azokban is van nikotin bőven.
AKARATERŐ semmi más nem kell hozzá.
Simán leszokhatsz... vagy könnyen.... vagy nehezen :)
Ha szuper BELSŐ motivációid vannak, akkor könnyű lesz.
Ha csak KÜLSŐ elvárások, igények stb, motiválnak, akkor nehéz lesz, más tanács sajnos nincsen.
Én 20 évi bagózás után amikor már 2 doboz is elment akkor tettem le, mert le akartam tenni.
Minden nehézség nélkül ment, nem is gondoltam hogy ilyen könnyű lesz.
Persze én akartam és minden nap egy újabb öröm volt hogy már ezt is kibírtam és nem szívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!