Sajnos nagyon sok cigit szívok/szívtam. Kb. Másfél doboz töltött egy nap. Vettem egy elektromos cigit, ami nikotinos,6mgos. Ez igaz?
Hűha:/ akkor mostmár nem tudom..eddig örültem, hogy milyen ügyes vagyok :D
Köszi hogy írtál
Olvasd el Allen Carr könyvét, nekem és még sok ismerősnek segített.
Elnézést, hogy nem a konkrét válasz.
A legjobb megoldás természetesen az, hogy ha semmilyen formában nem dohányzol.
De nem igaz sem az, hogy "mindegy", sem az, hogy az e-cigi károsabb lenne. Mivel viszonylag új dolog, ezért hosszú távú hatástanulmány még nem is készülhetett; amiket pedig eddig kutattak, egymásnak ellentmondó eredmények születtek az e-cigi használatával kapcsolatban. Szóval egyelőre nem lehet biztosat mondani, hogy mennyire káros; viszont az teljesen biztos, hogy a normál ciginél sokkal jobb. Olvass utána ezzel foglalkozó oldalakon, mindkét tábor véleményét és hivatkozásait megnézve, így ki tudod alakítani a saját véleményedet.
A dohányosok számára mindenképp jobb az ecigi, mint a sima cigi.
Nem a nikotin a probléma a dohányzásban, a nikotinnal gyógyítanak is.
Az ecigi legalább 90%-kal kevésbé káros, mint az analóg cigaretta.
Teljesen egyet értek az előttem szólóval.
És ki mondta neked, hogy károsabb az e cigi? Valami 50 éves alkoholista? Olyan hülye emberek mondanak véleményt az e cigiről h közben azt se tudják mi az.
Úgy voltam vele mint te csak én 2 dobozzal szívtam és 18mgossal kezdtem.
Szívjad az e cigidet és hamar el fogod hagyni az analógot, nekem egy hétig mentek mellette 4-5 szálak utána nem kellett.
Milyen e cigit vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!