Ha nem tüdőzöm le az elektromos cigit, akkor az végül is ugyanolyan, mintha nikotinos rágóznék?
Gőzt lélegzel be. Amikor megfázva inhalálod a gőzölgő kamillás teát az káros?
Ha nikotinos akkor már más. Akkor nikotin is kerül a szervezetedbe de ha letüdőzöd még így is kevesebb mint a hagyományos cigiből. A gőz nagy részét kilélegzed. Csak egy kis részéből nyelődik el a nikotin. Ha csak szájra szívod ez akkor is igaz.
A nikotinos rágóból kioldódó összes nikotin a szádban marad vagy lenyeled.
A nikotinos rágónak majdnem a 100% nikotintartalma bekerül a szervezetedbe ezzel szemben az e-cigiének csak a pár százaléka.
Én voltam az. Persze hogy nincs benne logika mert nem PhD dolgozatot írtam hanem csak különböző különálló tényeket. :o)
Ezek igazak mind külön. Az már rajtad múlt hogy összerakd és következtess.
Akkor hogy értsd. A kérdésedre a válasz a nem. Nem teljesen ugyanott vagy az e-cigivel mint a nikotinos rágóval.
Olvass e-cigiről szóló fórumokat és cikkeket és azokból több részlet ki fog derülni számodra ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!