Mennyire káros, ha havonta egy doboz cigit szívok el?
ha kimondottan nyugtat, akkor ne tedd le. Én is így voltam vele. Napi egy-két vékony cigi, és jól éreztem magam.
Hogy mi árt az egészségednek? majd' minden..a kinti téli füstös levegő árt csak igazán.
Szóval a havi egy doboz az pont elmegy..sőt, az idegnyugtató hatása miatt még talán használ is.
ne aggódj.
#1 Még a végén kiderül,hogy nem ártalmas az egészségre a dohányzás..
Az,hogy kinek mennyire hat ki a szervezetére a dohányzás,nem rögtön fog jelentkezni.Lehet,hogy pár évtized múlva eü-i gondjaid lesznek tőle,hiába a "kis" mennyiség.Minden embernek más a szervezete,az ne nyugtasson,hogy xy többet szív,mert lehet,hogy xy-nak nem okoz bajt a dupla annyi mennyiség elszívása sem.A saját egészségedért te vagy a felelős,nem más.Az,hogy cigizel-e ,az csakis a te döntésed.
Ez a "minden káros,de főleg a szennyezett levegő" duma,meg egy baromi nagy ellentmondása a dohányosoknak,ugyanis a rengeteg egészségtelen,káros dolog mellett,ti még dohányoztok is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!