Rajtam kivül van még olyan 28 éves aki sosem probálta a füvet?
Figyelt kérdés
28 eves fejemre sosem probaltam a fuvet, pedig voltam hollandiaban is, illetve a barataim kozott is van aki tolja, de engem sosem erdekelt, es sosem ereztem a kesztetest hogy en ki akarom ezt probalni. Letezik meg valaki aki ugyanigy gondolja rajtam kivul?2021. dec. 22. 02:55
1/9 anonim válasza:
Nagyon sok ember van aki így gondolja. Engem sem érdekelt sosem, de kipróbáltam, nem terveztem csak spontán jött. De attól, hogy nem próbáltad még nem leszel kevesebb. Pár hülye röhögőgörcstől kíméled meg magad meg egy szomjúságtól.
2/9 anonim válasza:
35 éves is van, jelen.
Máig nem érzem, hogy bármi jóból kimaradtam volna.
3/9 anonim válasza:
Hogyne lenne. Főleg olyanok, akik a dohányzástól is ódzkodnak, így a vicces cigi se jön szóba se.
4/9 anonim válasza:
Én kb. 36 évesen próbálam ki először, összesen talán háromszor. Rám nem volt jó hatással, vagy semmit nem éreztem, vagy hullámzóan jött a jó érzés és a pánik előjelei, így szerencsére nem szoktam rá, pedig sokféle függőségre hajlamos vagyok.
5/9 anonim válasza:
48 éves vagyok, én se próbáltam, és ha megkínálnának, akkor se próbálnám ki.
6/9 anonim válasza:
34 éves vagyok, csak passzívan volt hozzá balszerencsém, de még a second-lung füsttől is olyan dögrovásra jutottam másnapra, hogy eszembe nem jutna aktívan kipróbálni.
9/9 anonim válasza:
Hogyne lenne ilyen, de mi ebben a pláne? Olyan pszichológiai embertípus vagyok, akire sose hatott, és akit sose érdekelt, mit csinál a többi ember, nemhogy bármiféle "menőzést" és egyéb idiotizmust buliból vagy megfelelésből utánozgatni kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!