Milyen cigiket szeretsz?
Régebben pall-mall,aztán moon
most meg rászoktam arra hogy veszek nagy hengeres dobozban golden gate dohányt, meg üres cigihüvelyt és vettem egy cigitöltő szerkezetet. Így fele árban van, tehát ha nem tudok leszokni, akkor ez legalább nem olyan drága, és szerintem ugyanolyan jó, meg ha így töltöm az kinézetre is olyan mint a gyári cigi.
De az utcán nem tudok tölteni, csak otthon, és otthon is néha azért nem gyújtok rá, mert nincs kedvem megint tölteni egyet :) Előre meg nem szoktam csinálni, mert az megint egy unalmas időtöltés lenne. Szóval csak akkor töltök ha már nagyon kell. Így jóval kevesebbet is dohányzom :)
en is tolotom a cigit, de elmondhatatlanul utalom. egy csomo ido megtolteni a cigiket (en elore toltok, van tok elit cigitartom), raadasuol az ujjam is kisebesedik a hulye toltogep miatt. a dohany kiszorodik, ha nem azonnal szivod el a cigit hanem mondjuk 5perc mulva, es nem klehet rendesen hamuzni, mert a parazsat a cigiben a szentlelek tartja. de mivel szegeny vagyok, en is ezt szivom.
de hogy a kerdesre is valaszoljak, sodort cigibol a cherrys a kedvencem, rendesbol pedig a hosszu kek szofi, a beton szofi meg a mentolos vekony multi.
Djarum black
szurke, sotetkek, es fekete Dunhill
arany Davidoff
arany Marlboro
na most felsoroltad a legdrágábbakat... megnézném én hogy melyiket szívtad már életedbe-.-"
am kék viceroy, és kék pallmall
pink elephant :) apum franciaországban dolgozik, és havonta hoz be 20 dobozzal
16/L
Régen fehér Pall Mall, mostanában már inkább fehér Bond.
Szeretem még a Balck Djarum-ot, de olyan csak nagyon-nagyon ritkán szívok.
Kedves 60-as.
A kerdes az volt, h milyen cigiket szeretunk.
En sokat szeretem, ezert nem fogom az osszeset felsorolni, csak azokat amiket leginkabb szeretek.
A djarumot tenyleg nem mindig szivok, de altalaban mindig dunhill-t, vagy davidoff-ot szivok, hiszed v nem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!