Mondanátok nekem olyan erős cigiket aminek csak kicsit marad meg a szaga a ruhán, kézen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 07:46
2/19 anonim válasza:
A piros marlboronak a kezeden nagyon megmarad a szaga...
3/19 anonim válasza:
Mindegyiktől büdös leszel!Az a baj a cigisekkel, hogy hülyének nézik a szülőket meg ált. mindenkit mert azt hiszik nem lehet érezni!Pedig kurv@ra lehet!Még egy slukkot is!!
4/19 anonim válasza:
A cigi öl!! Ne cigizz!!!
A cigi szag egy nemdohányzó szemében olyan büdös mintha éppen szarásról jöttél volna vissza és nem sikerült volna teljesen megtisztálkodni. A cigiszagot nem lehet elnyomni, nem lehet levetkőzni, nincsenek praktikák hogy eltüntesd, egyszerűen nem tudod letagadni. Az egyetlen megoldás hogy nem szívsz többet és akkor néhány nap alatt kiszellőzöl.
5/19 anonim válasza:
Elárulom mindenkinek, hogy van olyan cigi amitől nem leszel büdös. A Davidoff Classic tudtommal az egyetlen ilyen cigi. Nem lesz büdös se a kezed, se a ruhád és azt hiszem a szád se. Ha jól tudom, nikotin 0,9 kátrány 10 tehát nem egy gyenge cigi. A többinél azt hiszem drágább, én azért nem veszem mert nem ízlik, és ha már cigizek akkor legyen cigiszagom is:)
7/19 anonim válasza:
21:31 Te csak gondolod, hogy nem büdös!Olyan büdös az ember cigizés után mintha szart evett volna!
8/19 anonim válasza:
Azthiszem én leszek ebben a kérdésben az első normális ember.
Erős cigik közül a barna szofi marad meg legkevésbé tapasztalataim szerint
9/19 anonim válasza:
21:31 vagyok. 09:18 te elolvastad egyáltalán a válaszomat? Leírom még 1x: a Davidoff Classictól NEM leszel büdös!
10/19 anonim válasza:
De büdös leszel csak TE nem érzed mert TE szívod,lüki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!