Az angolok milyen márkájú cigiket szívnak?
Figyelt kérdés
Tudom nem lehet általánosítani, mert itt Magyarországon is valaki Bondot, valaki Marlborot szív. Én dunhill párti vagyok, de ahogy látom mostanság a kék multi fogy a legjobban.. De mégis Angliában mely cigimárkák a legjobban keresettek? illetve milyen más márkák vannak még ott Mo-hoz képest?
Köszönöm a válaszaitokat.
2011. máj. 4. 14:23
1/1 anonim válasza:
Hát, többet keresnek, de kb. 1200 Forint egy doboz cigaretta. Én valami Chesterfieldet hallottam, de szerintem ott is változó, biztosan ott is megvan a munkás osztály cigarettája (mint nálunk pl. a golden gate, vice roy, sophiane). Amerikában pl. a csövesek szívnak marlborot:):DXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!