Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek egy 12 évesnek...

Szerintetek egy 12 évesnek szabad dohányoznia?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 22:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Jaa, tehát te akarod kioktatni, hogy így meg úgy ne cigizzen? Te magad is tudod, hogy hiába mondanád neki, úgy is csinálná. Mellesleg büszke lehetsz magadra nagyon...
2010. aug. 31. 22:29
 12/26 A kérdező kommentje:
toom:SAm én is leszokóba vok ugyh...
2010. aug. 31. 22:30
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Ehh, leszokóban, mi? *nagyongúnyoshangsúly* Tudod mi van akkor, ha tényleg nem akarsz dohányozni? Nem dohányzol. Ez a leszokós duma időhúzás.

22:29

2010. aug. 31. 22:32
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem ojan könnyű leszokni mint azt te hiszed...

Szokj rá és utána mond h könnyű

2010. aug. 31. 22:33
 15/26 anonim ***** válasza:

Gondolom orvosi szempontból tisztában vagy a dohányzás ártalmaival. Mivel az öcsédről van szó, terólad vesz példát. Te cigizel és úgy hiszi hogy ez jó dolog. Én 14 éves korom óta cigizek (kisebb-nagyobb kihagyásokkal) és így utólag nem biztos hogy jó döntés volt elkezdeni. A sárga fogak meg a büdös száj könnyen kivédhetők, viszont a nem látható hatások sokkal rosszabbak. Ha sportol valamit a tesód, látványosan romlani fog a teljesítménye. A cigi drága, csomó pénzt kár erre a hülyeségre elszórni, amiből simán összegyűlne pár hónap alatt egy új telefonra vagy játékra való. Aztán idővel függőség alakul ki ami elvonási tüneteket produkál.

12 évesen nem kellene cigiznie és mint okosabb, idősebb, neked kéne ezt megakadályoznod.

2010. aug. 31. 22:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem dohányzok, nem is kívánok rászokni, viszont a dohányzás abbahagyása(NEM leszokás - abbahagyás) az ember agyában dől el.

22:29

2010. aug. 31. 22:37
 17/26 A kérdező kommentje:
DE am alapból aki dohányzik az elv immunisabb aa városi levegőre ugyh mot döntsd el h meik a jobb...
2010. aug. 31. 22:42
 18/26 A kérdező kommentje:
Ja am a dohányzás káros én ezért cigizek:P
2010. aug. 31. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
Na ogen keressük csak a kifogásokat. Mellesleg nagyon menő vagy ha 16 évesen már leszoksz a dohányzásról. pff szánalom. Itt gyk-n hallottam még régen egy aranyos sztorit, mikor a 14 éves kisp*csa előző nap elszívott 3 cigit, azt másnap a suliba majd meg akart halni mert hogy "mennyire rá van függve".
2010. aug. 31. 22:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Senkinek se szabadna!
2010. aug. 31. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!