Szerintetek egy 12 évesnek szabad dohányoznia?
Szerintem szabad, de fölösleges. Ha te vagy az illető, mondok neked valamit. Hamarosan elkezdenek majd érdekelni a lányok. Ha cigizel, sárga fogaid lesznek, büdös leheleted. És elhiheted nekem, mert tapasztalatból mondom: Senki nem akar megcsókolni egy olyan srácot, akinek büdös cigi szaga van. Úgyhogy gondolkodj el megéri e.
15/F
nem fog gátolni a csajozásban illetve bizonyos pontig, mert ha te egy olyan csajt fogsz ki, aki mondjuk eléggé allergiás a szájhigiéniára, mint pl én akkor cseszheted, mert én egyszerűen meg tudok őrülni, mikor valaki felszáll a tetves bkv-ra a mocskos nikotintól bűzlő pofájával. a hányinger kerülget tőle. Cigire van pénze, de egy rágóra nincs.
Aztán vannak olyan csajok is akik simán szájoncsókolnak egy ilyen bűzlő embert.
Kinek milyen az izlése.
Szívjátok, amíg bírjátok, napi egy doboz már elég menő...
Idióta hülyegyerekek!!!
Legalább halálozási statisztikában legyen első MAgyarország, ha már másban úgysem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!