Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Smok prince vape-be milyen...

Smok prince vape-be milyen erősségű e liquidet kellene szereznem?

Figyelt kérdés
Főleg csak bulikon szívnám, az erősebb cigiről váltanék. Nem vagyok nagy dohányos, de örülnék ha az a “buzz”/chilles érzés meglenne. Milyen nikotin tartalmú e liquidet ajánlotok? 6mg/ml megfelelő lehet?

2021. aug. 4. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
18 mg a legerősebb, az nagyon erős, kb azoknak ajánlják aki napi 1+ dobozzal szív. 3 mg ot kicsit lehet érezni, de ha dohányos voltál, akkor lehet több kell neked. a 6mg egy nem dohányosnak már picit sok, de neked lehet pont megfelelő lenne. 6-8 körülire tippelek, az lehet jó neked, főleg ha csak bulikba használnád
2021. aug. 7. 14:10
 2/3 KomradeKat ***** válasza:
Egy akkora masinába 12esnél többet nem tennék, két slukk után tele leszel
2021. aug. 26. 01:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom már nem aktuális, de ez egy DL gép. DL gép esetében véleményem szerint 8-9 mg nikotin a plafon legyen. MTL-ben érdemes erősebb nikotin. Én magamból indulok ki, erős dohányos voltam, MTL valamint DL felhasználó is vagyok. MTL-ben 12 mg nikotinos likvidet használok, viszont DL-ben csak 3-ast.
2021. nov. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!