Sok kedves erkélyen dohányzót miért nem zavarja, hogy mások lakásába pöfékelik be az undorító bűzt?
Ilyenkor a válaszuk ugye az, hogy "nem akarják, hogy cigi füst legyen a lakásban", de az már nem zavarja őket, hogy mások lakásába beokádják a füstöt? Főleg nem dohányzó emberekébe.
Ilyenkor szorítok azon, hogy emeljék fel 3xosára a cigi árát.
Az már csak hab a tortán, amikor úton útfélen eldobálják a csikket
Le tudná, csak nem akarja. Nyilván. Erre a válaszodra írtam hogy nem írtam ilyet... ez kedvesem nem az jelenti hogy letudnám tenni csak nem akaraom és akaeat gyenge vagyok,ez az jelenti hogy nem írtam írtam ilyet.
Annyira bírom hogy így neten keresztül ekkora a szád.
Ha akarnám letudnám tenni.
De nem akarom letenni.
És mondom mégegyszer nem leaz bajod tőle....
Én meg erre írtam, hogy ez a klasszikus önbecsapó kamuduma a dohányosoktól. Hogy le tudná, de nem akarja. Valójában fordítva van. Azért nem akarja, mert nem tudná.
Engem az e-cigi nem zavar, most általánosságban beszélek.
Annak aztán sok értelme lenne. Mégis hogyan lehetne ellenőrizni?
1 nap alatt leteszed a cigit. Ennek a mondatnak amúgy sincs sok értelme. Vagy úgy érted, hogy 1 napon keresztül fogod az utolsó szálat és utána lerakod az asztalra? :D
Nem ez a trükk, hanem hogy meddig nem gyújtasz rá utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!