Sok kedves erkélyen dohányzót miért nem zavarja, hogy mások lakásába pöfékelik be az undorító bűzt?
Ilyenkor a válaszuk ugye az, hogy "nem akarják, hogy cigi füst legyen a lakásban", de az már nem zavarja őket, hogy mások lakásába beokádják a füstöt? Főleg nem dohányzó emberekébe.
Ilyenkor szorítok azon, hogy emeljék fel 3xosára a cigi árát.
Az már csak hab a tortán, amikor úton útfélen eldobálják a csikket
De azért főzni meg enni kell, de cigizni nem.
Az egyiket meglehet oldani.
Bizony, sajnos bejön a füst. Ami nem csak szag, hanem égéstermék. Kátrány. Hamu. Fizikailag is van látszatja. És passzívan dohányoztat így a szomszéd...
Ha megérzem a szagot, rögtön csukom is az ablakot.
Amúgy senki nem válaszolta kérdezőnek:
Ilyenkor a válaszuk ugye az, hogy "nem akarják, hogy cigi füst legyen a lakásban", de az már nem zavarja őket, hogy mások lakásába beokádják a füstöt? Főleg nem dohányzó emberekébe.
#27: De az erkély a lakáshoz tartozik. A lakás meg az ember saját tulajdona/bérleménye.
Hasonló kérdéseket, fórumokat végigolvasva érdekelne, mégis hol gyújthatok rá, ahol nem zavar titeket?
- Az utcán ne, mert ha elmentek mellettem, zavar.
- A lakásban ne, mert a szellőző átviszi a füstöt.
- Az erkélyen se, mert onnan is átmegy a füst.
#28: a lakásban, vagy az utcán.
Nem a szomszéd ablakától 2 méterre
#29: Szerencsére a kérdés a részemről csak fiktív, szerencsére kertes házban lakom.
De nem véletlenül kérdeztem. Egyrészt lakásban én se gyújtok rá, mert minden magába szívja. És nem, ami átmegy, az nem olyan mértékű.
De olvastam már olyan kérdéseket, ahol pont erre panaszkodtak a nemdohányzók, hogy a szellőztető rendszeren keresztül átmegy a füst, és nem értik, miért nem képes az ember kimenni az erkélyre?
Másokat meg az zavar, ha elmegy mellette valaki az utcán cigivel, mert nem igaz, hogy nem bírja ki hazáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!