Uyscuti kérdése:
Van az oldalon olyan -már nem dohányzó- , aki a gyermeke vagy az unokája kedvéért tette le a cigit?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 20:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs. Vagy magadért vagy senkiért
2/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy ér e a válasz, de mikor nővérem terhes lett, azt mondta nem igazán fogja vinni a picit szüleimhez mert ki nem állhatta hogy apum dohányzik. Attól a naptól kezdve, apum egyik napról a másikra letette a cigit. Ennek már 7 éve.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Erre gondoltam ( többek között).
2021. júl. 7. 06:51
4/6 KomradeKat válasza:
Nagyszüleim akkor tették le amikor születtem. Ez 17-18 évvel későd nagyanyám meghalt tüdőrákban. Minél előbb letenni, annál jobb.
5/6 anonim válasza:
Dédmamám először gyerekéért csak meghalt a férje. Aztán unokákért csak összedőlt a házuk aztán dédunokáknál sikerült.
6/6 anonim válasza:
előfordul apuka vagy anyuka terheségük miattl eteszik cigit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!