Kikova kérdése:
Szerintetek is igaz, hogy "A dohányzás megölheti születendő gyermekét"? Én már 70 múltam, de mégis, jó volna biztosat tudni.
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 16:09
1/4 anonim válasza:
Igaz lehet, de a méhmagzatok közül olyan kevesen dohányoznak, hogy mégsem jelentős a veszély.
2/4 anonim válasza:
Hetven fölött ilyen kockázat már nincs.
3/4 anonim válasza:
Igen, ugyanis a magzat is kap abból a mèregenyagokból amit az anya bevisz a szervezetèbe, ezen kívül a cigarettában található anyagok elvonják a gyermektől az oxigènt, ezèrt a placenta nem termèszetes, rózsaszín színű lesz, hanem sötèt, szürkès színe lesz, ami egyáltalán nem jelent jót.
Tehát igaz, megölheti ès károsíthatja.
4/4 anonim válasza:
Ha meg nem is öli, de olyan mértékben károsítHATJA a magzatot, hogy vagy belehal a születésbe/koraszülött lesz vagy olyan súlyos károsodásokkal/rendellenességekkel/betegséggel születik, amibe később hal bele így közvetetten is érvényes a felirat. Az összes felirat természetesen a durva ijesztgetésre hajt, szóval mindenki maga dönti el, hogy él e a cigivel. Én élek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!