17 éves fiú vagyok, 2 éve dohányzom, ma teljes mértékben leraktam a cigit, mert rosszul éreztem már magam, fulladtam és stb. Milyen mellékhatásokra számítsak, lehetek rosszul, hogy nincs meg a nikotinadag? Napi 1 doboz cigit szivtam el eddig.
Ha nekem 17 evesen lett volna 1 doboz cigire penzem...
~1400 * 28 (mert azert na nem biztos hogy pont 1 doboz cigi/nap) = ~ 40 000ft egy honapra.
Es ilyenkor meg nem volt bulizas, nincs bufe a suliban haverokkal elmenni, egy kis csipszet venni, alkalmi kiadasok (gyogyszerek, antibiotikum), csajozni.
Igy mennyit adtak neked szuleid kb. egy honapra? Kb. 60 - 80 ezer ft?
Kemény mellékhatásokra számíthatsz, igen. Napi egy doboz cigi, az 10-12 szál nem? Na, az baromi sok. A szervezeted hevesen fog ellenállni, minden áron rá akarsz majd gyújtani. Viszont gratulálok, hogy sikerült letenni.
Kitartást!
Offolok, bocsi, de nem tudom szó nélkül hagyni.
"Napi egy doboz cigi, az 10-12 szál nem?"
Az én időmben egy doboz cigi 20 szálból állt. Ma nem úgy van? És 10-12 szál kerül 1500 Ft-ba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!