17 eves vagyok es 11 eve focizok. Ha egy honapba kb elszivok 4-5 cigit annak van barmilyen hatasa a focira? Kevesebbet tudok majd futni?
Nekem volt egy osztalytarsam,aki napi 4-5 szal cigit szivott el kb. 14 eves kora ota es futoversenyekre jart vegig a kozepsuliban. Igaz a srac 55 kilo lehetett kb.
Csak kerdezem,mi ertelme van cigizni? Tobb baratod lesz tole? Menobb leszel tole? Jobb leszel a fociban/ az eletben? Penztarcad (vagyis inkabb anyue) is ertekelni fogja? Oke,hogy 4-5 szal nem sok,de kb. ugyanannyi ertelme van ennyit elszivni,mintha napi 4-5 menne...azaz semmi.
A legtöbb dohányos ismerősöm pár szállal kezdte. Hiába vagy elhivatott, néhány éven belül nap 1-2 doboznál fogsz tartani, ahogy az első is írta, így működik a függőség.
Az, hogy a teljesítményedet mennyire fogja rontani, teljesen alkat-függő. Van aki alig érzi, és van aki már néhány hét után lelassul tőle.
Szerintem ne kockáztasd a focit. Ha már nem lesz ennyire az életed része, akkor is ráérsz rászokni a cigire.
Dohányzás sokkal többet elvesz mint amennyit ad, főleg a sportolok életében.
Ha tehetséges vagy a fociban akkor ne dohányozz.
Felesleges a dohányzás napi egy szál cigaretta is lerontja a teljesítményed.
Még elég fiatal vagy így fejlődő szervezetednek nem tesz jót és még a sport teljesítményedből is elvesz. Inkább mondj le a dohányzásról és válts barátokat, ha máshogyan nem megy.
Azzal, hogy dohányzol tönkreteszed a tested és a karriered és ez biztos.
Mindenki így kezdi eleinte csak egy-két szál .
Aztán nem sokára vagy sokára de eljön az idő amikor elfog menni egy doboz is egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!