17 éves vagyok dohányzom 1 szívás közt 2 órát tartok hogy nem szívom. Így nem leszek függő?
Tegyük fel, reggel 8-kor kezded, és este éjfélkor szívod el az utolsót.
Ez azt jelenti, hogy elszívsz 1-1 szál cigit 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22 es 24 órakor. Ez egy nap 9 szál cigi. Fogalmam sincs mennyi van dobozban, mert én nem cigizem, sosem próbáltam és undorodom tőle. De azt tudom, hogy ez azért már bőven függőség.
Nem leszel függő, mert már az vagy. Még most kellene leszokni.
Szerintem te nem egy szívás között tartasz két óra szünetet, hanem két szívás között. Amit írsz, az az lenne, hogy a szál felénél eloltod, és két óra múlva szívod tovább. Gondolom nem ezt csinálod.
Tagold a mondatot vesszővel a dohányzás helyett, neked is jobb lenne, és az olvasóknak is. A szóismétlés sem jó.
A kérdés helyesen:
17 éves vagyok. Dohányzom, két szál elszívása között tartok két óra szünetet. Így nem leszek függő?
Jobban néz ki, nem?
Nem nagyon vok oda érte.
De eddig úgy nézztem hogy nem nagyon vok fuggő.
Amúgy csak 1 havonta szívom.
Csak kíváncsi voltam, a reakciotokra 😂
Szerintem inkább a nyelvtankönyvvel töltsd el a nyári szünetedet, hátha 5.-ben nem buksz meg megint :)
Ez az oldal még nem neked való.
Ez biztos hogy már függő vagy.
Ha soha többé nem szívod akkor nem vagy függő, más minden esetben az vagy , akármikor gyujtasz rá.
Hagyd abba és ne gyujts rá, nézd meg meddig birod ki?
" 1 szívás közt 2 órát tartok "
" Amúgy csak 1 havonta szívom."
Össze vissza beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!