Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Beleőrülök abba, hogy a...

Beleőrülök abba, hogy a szüleim nem engedik, hogy dohányozzak pedig nem menőségből kezdeném el csak azért mert tetszik a szertartás! Egyre jobban vagyis már 7 éve emészt a dolog, hogy vegyem rá a szüleimet, hogy dohányozhassak. MIT CSiNÁLJAK?

Figyelt kérdés

Egyszer próbálhattam ki anyám engedélyével, hogy közben nézte, hogy szívom...Nekem jól esett, de jobb lenne barátokkal rászokni rendesen mint szülői felügyelettel kipróbálni, szerintetek is ciki, hogy így engedték csak kipróbáln? Bezzeg a többi gyerek körülöttem cigizhet...

16 lASSAN 17 L

2021. jún. 5. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Nehezen hihető, amit leírtál, mondhatnám hogy szerintem kamu, de igazából nekem az is mindegy, ha igaz. Jó nagy butaság lenne elkezdened a dohányzást.

Nyilván tisztában vagy azzal, mennyire káros szenvedély, ugye?

Arról nem beszélve, hogy dohányosként baromi büdös lennél, lassan 17 éves leszel, ez bőven a pasizás kora - ki a frász akarna egy bagószagú csajjal kavarni?

Azt sem nagyon értem, hogyan akarsz cigihez jutni, hiszen 18 éves korodig ki se szolgálnak a trafikokban.

2021. jún. 6. 00:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem kamu a story, kicsit sem!
2021. jún. 6. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Ó dehogynem.
2021. jún. 6. 08:42
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Várj 18-20ig.
2021. jún. 7. 10:26
 15/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem találj más alternatívát. Szotyizz, rágózz vagy ilyesmik. A cigizés is inkább csak egy pótcselekmény, helyettesítsd mással, ami nem ilyen egészségtelen!
2021. jún. 17. 08:26
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha 17 éves leszel akkor lássuk csak! 9 éves korodban rá akartál szokni a cigire? Mert azt írod, hogy 7 éve emészt a dolog.

Hát egy kilenc éves gyerek nem igen gondolkozik ilyesmin!

Szertartás?

Ó basszus el képzelem, hogy a barátaiddal akik szintén 9-10 évesek voltak együtt cigiztek. Az nem lehet hogy a kilencedik szülinapodon ahogy elfújtad a tortádon a gyertyát a füst a szádba ment és azt hitted, hogy cigizel? Vagy esetleg kaptál valakitől cigirágót és bele élted magad nagyon!!!🤣

2021. jún. 24. 12:37
 17/17 anonim válasza:
Kamu
2021. nov. 28. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!