Beleőrülök abba, hogy a szüleim nem engedik, hogy dohányozzak pedig nem menőségből kezdeném el csak azért mert tetszik a szertartás! Egyre jobban vagyis már 7 éve emészt a dolog, hogy vegyem rá a szüleimet, hogy dohányozhassak. MIT CSiNÁLJAK?
Egyszer próbálhattam ki anyám engedélyével, hogy közben nézte, hogy szívom...Nekem jól esett, de jobb lenne barátokkal rászokni rendesen mint szülői felügyelettel kipróbálni, szerintetek is ciki, hogy így engedték csak kipróbáln? Bezzeg a többi gyerek körülöttem cigizhet...
16 lASSAN 17 L
Nekem ez nagyon kamuszagú, már bocs.
Egyrészt első alkalommal senkinek sem esik jól. Másrészt senki sem úgy kezdi, hogy rá akar szokni. Hanem pont fordítva, csak ki akarja próbálni, és szentül meg van róla győződve, hogy nem fog rászokni.
És végül: ha igaz lenne, titokban már régen rászoktál volna.
Mondjuk az a rész sem hihető, hogy már 9-10 évesen rá akartál szokni.
Én örülök hogy 8 év masszív dohányzás után sikerült letennem (már 5 éve nem dohányzom)
Más meg szándékosan rá akar szokni, nonszensz.. :D :D
Szertartás... az b+. Szertartás.
Jah, biztos 9-10 évesen te már majd megőrültél egy szál cigiért :)
És tetszett anyunak? Ja, ez se történt meg :D
Nem vagyok tapasztalt, de csak azt olvasom mindenhol, hogy az elsőtől rosszul vannak, nem élvezik.
Milyen többi gyerek? Hol élsz te? Borsod?
Legközelebb hihető story-t találj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!