Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Beleőrülök abba, hogy a...

Beleőrülök abba, hogy a szüleim nem engedik, hogy dohányozzak pedig nem menőségből kezdeném el csak azért mert tetszik a szertartás! Egyre jobban vagyis már 7 éve emészt a dolog, hogy vegyem rá a szüleimet, hogy dohányozhassak. MIT CSiNÁLJAK?

Figyelt kérdés

Egyszer próbálhattam ki anyám engedélyével, hogy közben nézte, hogy szívom...Nekem jól esett, de jobb lenne barátokkal rászokni rendesen mint szülői felügyelettel kipróbálni, szerintetek is ciki, hogy így engedték csak kipróbáln? Bezzeg a többi gyerek körülöttem cigizhet...

16 lASSAN 17 L

2021. jún. 5. 20:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Mondd el neki a dohányzás előnyeit (stresszkezelés, összehoz az emberekkel, szociális élet stb.)
2021. jún. 5. 21:00
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
Ezeket írd össze, és magabiztosan add elő neki. Sok sikert. :) Első vagyok.
2021. jún. 5. 21:01
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Ne akarj dohányozni! Egyre magasabb az ára, ha rászoksz, átkozni fogod magadat, amikor majd önerőből kell megélned. Elviszi a fizetésed nagy részét! Düdös lesz a szád, a ruháid, sárgák lesznek a fogaid! Hamarbb leszel ráncos, mer elvéknyul a bőröd! A legjobb az lesz, amikor éjjel arra ébredsz, hogy nem tudod abbahagyni a köhögést, mert köhögőrohamot kaptál.
2021. jún. 5. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez nagyon kamuszagú, már bocs.

Egyrészt első alkalommal senkinek sem esik jól. Másrészt senki sem úgy kezdi, hogy rá akar szokni. Hanem pont fordítva, csak ki akarja próbálni, és szentül meg van róla győződve, hogy nem fog rászokni.

És végül: ha igaz lenne, titokban már régen rászoktál volna.

Mondjuk az a rész sem hihető, hogy már 9-10 évesen rá akartál szokni.

2021. jún. 5. 21:04
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Tuti kamu :) Ilyen sötét ember nincs, még lassan 17 évesen sem :) De hogy jótanácsot is adjak, cigizz titokban, és szép lassan tornázd fel az adagot napi egy dobozra. Nem lesz olcsó, de az élményért megéri. Tüdőzd le jó mélyen, sokáig, dolgozzon a nikotin :) Aztán 10 év múlva gyere vissza ide panaszkodni, hogy milyen nehéz leszokni :)
2021. jún. 5. 21:04
 6/17 anonim ***** válasza:
74%

Én örülök hogy 8 év masszív dohányzás után sikerült letennem (már 5 éve nem dohányzom)

Más meg szándékosan rá akar szokni, nonszensz.. :D :D

2021. jún. 5. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
7 éve emészt a dolog...Egy 10 éves gyereket nem emészt ilyesmi. Ha már kamuzol, hihetőt.
2021. jún. 5. 21:20
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
kamu, de ha nem, akkor mégis ki finanszírozná ezt a rossz, egészségtelen és teljesen felesleges szokást?? anyádék?
2021. jún. 5. 21:30
 9/17 anonim ***** válasza:
89%
Szóval cigizni akarsz, értem.. csak azt nem értem mi tart vissza.
2021. jún. 5. 22:09
 10/17 anonim ***** válasza:
74%

Szertartás... az b+. Szertartás.

Jah, biztos 9-10 évesen te már majd megőrültél egy szál cigiért :)

És tetszett anyunak? Ja, ez se történt meg :D

Nem vagyok tapasztalt, de csak azt olvasom mindenhol, hogy az elsőtől rosszul vannak, nem élvezik.

Milyen többi gyerek? Hol élsz te? Borsod?

Legközelebb hihető story-t találj ki.

2021. jún. 5. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!