14éves vagyok kipróbáltam az e cigit és nagyon tetszik. Mennyire káros ez a cucc?
A lötyi az nikotin mentes.
Még nem próbáltam a rendes cigit.
90%-kal egészségesebb mint az analóg.
Ugyan ez is egészségtelen, de nem észrevehetően. Azt hogy hosszútavon okoz problémát, azt cáfolnám. 15 éve van jelen kb. az e-cigi, és még mindig nem került senki kórházba vagy nem volt senkinek komolyabb baja tőle.
Továbbra sem ajánlatos gyerekeknek, főleg azoknak akiknek tüdő/szív/érrendszeri problémájuk van.
Teljesen felesleges, és pénzbe is kerül neked, aki gondolom nem azért szívná mert komoly dohányos.
Amint megveszed 10-20k Ft-ért, pár hónapra rá megunod.
Gyerekként meg nehéz fenntartani egy e-cigit, főleg ha a szülők nem támogatják.
"Kicsit idegesítő már, hogy a taknyok divatot akarnak csinálni belőle úgy, hogy nincs is rá szükségük."
Sajnos ez, szinte elkerülhetetlen. Mármint az, hogy divat legyen belőle. Anno a cigivel is ez történt. Egy tizenévesnek semmi szüksége nem volt a cigire, mégis rászokott(divatból), mert ezt látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!