Milyen falyta gyengébb cigit ajanlatok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még 18, csak ritkan cigizek.Milyen márkát és azon belül milyet ajánlatok ami nem erős?2017. szept. 10. 09:42
1/8 anonim válasza:
Teljesen mindegy milyet szivsz, úgyis rászoksz, ha még nem szoktál rá. Sőt ha most elszivnál valami bitang erős cigit amitől megszédülnél , lehet hogy jobban járnál.
4/8 Duenna válasza:
Jobb, ha rá sem szoksz! Egyrészt nagyon drága, egy doboz cigi árából, megvan, vagy meglenne a napi kajád, másrészt tönkreteszi a szervezetedet a nikotin, ami gyakorlatilag egy sűrű kátrány, ami letapad a tüdődbe, aztán nem tudsz majd rendesen levegőhöz jutni, fulladsz, és mehetsz az orvoshoz drága gyógyszereket felíratni, hogy valahogy élni tudj. Te döntesz a sorsod felől.
5/8 anonim válasza:
Tok jo h mindenki ir csak senki nem valaszol a kerdesre.
A gyengebbek a kekek pl kek multi kek marlbolo
Az erosebbek a Pirosak. Sztem azok a legerosebbek.
6/8 anonim válasza:
#5 Persze,mert senki nem akar asszisztálni egy kiskorú,analbabéta kis hülyének a baromságához.
Szörnyű,nem?
7/8 anonim válasza:
Vagyis szeribted minden felnott aki cigizik analfabeta mi? Ugy nez ki te is azok csoportjat erosited akik szerint a tudorak is csak a cigi miatt alakul ki..mert persze ha itt sok okos azt mondja h ne cigizzen akk szted mar nem is fog? Gratulalok ahhoz az iszonyu nagy logikadhoz.
8/8 anonim válasza:
A kék multi egyáltalán nem gyenge! :D
Gyenge az mondjuk a sárga multi, a sárga Chesterfield, vagy másból narancssárga. kék marlboro lehet gyenge de nekem karcos volt az íze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!