Kezdek raszokni a cigire, birom egyelore, de valami megoldas nincs erre gyorsan? Bovebben lent
Szoval alapbol nem dohanyzok csak tarsasagba haverokkal, alapjaraton 1-2hetente jartam el iszogatni, akkor elment mindig egy este alatt 4-5 szal, es nem is hianyzott egyaltalan alapbol, azonban az utobbi idobe igen stresszes vagyok, ezaltal tobbet is jarok el inni, es tobbet is szivok. Emelett pedig neha munkaba is snusszoszgetek a stressz csokkentese miatt, es most mar kezdek ideges lenni, remegni amikor nikotin nelkul vagyok… birom, de nagyon nehez, bar mar tegnap ota tart es ma mar kicsit jobb lett.
szeretnek raszokni is
Vagy abba hagyod, vagy kegyetlenül rászoksz és aztán a napi 1 doboz minimum elfog menni.
Még most letudod tenni, de minél később fogsz neki annál nehezebb.
" most mar kezdek ideges lenni, remegni amikor nikotin nelkul vagyok… birom, de nagyon nehez "
Ez csak rosszabb lesz napról napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!