Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért érzem azt, hogy kiközösí...

Miért érzem azt, hogy kiközösítenek a munkatársaim, amiért nem dohányzom? Megpróbáljak rászokni? Hülyén érzem magam.

Figyelt kérdés
Mert amikor mindenki cigi szünetre megy én csak koslatok fel s alá. Néha kimegyek közéjük beszélgetni, de akkor mindig olyan furán néznek rám, hogy én miért vagyok itt. Néha kedvet is kapok hozzá, mert őszintén elég jó bulinak tűnik cigivel elkávézgatni és úgy dumálni. Így valahogy én vagyok a kakukktojás, 5-en vagyunk de rajtam kívül mindenki füstöl. Elég kellemetlen.

2020. júl. 27. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha rászoksz nehéz lesz leszokni, sok pénz elfog rá menni, egészséged pedig lefog romlani.
2020. júl. 27. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Igen, a kedvükért mindenképp rá kell szoknod, ez egyértelmű!
2020. júl. 27. 08:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Trollkodsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Ha mind heroint adagolnának, vagy kokaint szívnának be szünetekben akkor is csinálni akarnád utánuk? (Ha xy a kútba ugrik, te is?) Ha melózol, nem lehetsz már kisgyerek, aki ne tudná eldönteni mi jó neki és mi nem. Inkább lennél büszke, hogy neked nincs káros szenvedélyed, és tojni a többiekre magasról.
2020. júl. 27. 08:28
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Vigyél kávét magaddal és iszogasd legrosszabb esetben mellettük. Levegőzöl te is, hogyhogy furán néznek rád? Szerintem semmi sem szól a cigaretta mellett, büdös, drága, egészségtelen, miért szoknál rá?
2020. júl. 27. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez minden szenvedély betegségnél így van, akarva vagy akaratlanul is szeretnék h te is olyan beteg lennél.

Ez meg van az alkoholistáknál , a gyógyszerfüggőknél és a kábszereseknél is.

2020. júl. 27. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha ezért néznek ki maguk közül, az csakis őket minősíti, és jobb is ha nem tartozol közéjük. Birkaszellemből semmit se "próbálj ki".
2020. júl. 27. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ne szokj rá a dohányzásra szerintem akkor mást találnak ki amiért nem fogadnak el. A cigi csak ürügy. Ne, hogy úgy járj mint a viccben a nyuszika ha van rajta sapka azért ha nincs rajta azért verjük meg. Inkább az okát kéne kideríteni mi bajuk veled esetleg azon változtatni ha lehetséges. Mert szerintem mindenki olyannak fogadjon el amilyen vagyok.
2020. júl. 28. 10:01
 8/9 anonim válasza:
Nehogy rászokj a cigire ilyen okok miatt. Inkább örülj neki, hogy te mentes vagy ettől a káros szokástól. Normális barátok sosem fognak amiatt kiközösíteni, hogy nem dohányzol. Előbb utóbb ők is le akarnak majd szokni és a többség nem fog tudni. Nem gondolom, hogy amiatt néznek furcsán mert te nem dohányzol. Sok dohányos barátom van és sosem tapasztaltam ilyet. Ha jó a kapcsolatotok akkor örülni fognak, hogy ott vagy köztük és jókat beszélgettek. Ez nem a cigin múlik. Ha meg nem vagy nekik szimpatikus vagy nem örülnek, hogy ott vagy, akkor ez akkor sem lesz másképp ha dohányozni fogsz.
2020. júl. 28. 17:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülj neki és legyél büszke rá hogy nem cigizel! Elég szomorú lenne ha a többiek befolyása miatt tönkretennéd te is az egészségedet! Semmiképp se hagyd magad rászoktatni mások által erre a káros szar retekre!!! A többiek azért fizetnek hogy büdösek legyenek, köhögjenek, meg hogy hamarabb haljanak meg!
2020. júl. 30. 03:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!