Lehetséges, hogy valaki nem tud rászokni a cigire?
Figyelt kérdés
3 éve cigizek, hétköznap napi átlag 1 szál (van mikor egyáltalán nem, van mikor 3). Ha hétvégén buliba megyek akkor meg elmegy 1-2 doboz.
Most közel 3 hete nem cigiztem és egyáltalán nem hiányzik.
2020. márc. 29. 12:54
1/7 anonim válasza:
Én sem tudok rászokni, nem is akarok, néha próbáltam ki. Több ismerősöm is néha-néha bagózik csak
2/7 anonim válasza:
Sokan azért szívnak, mert a társasághoz tartozást szimbolizálja.
3/7 anonim válasza:
Sok évig dohányoztam egyetemistaként, de lakásban, otthon soha. Mikor úgy felemelték az árát, ami már nem tetszett, le is tudtam tenni fél perc alatt. Nem kívánom azóta sem.
4/7 anonim válasza:
Mikor kb annyi ideje dohányoztam mint te, én is azt mondtam, hogy nem hiányzik, bármikor le tudnám tenni, aztán azóta eltelt vagy tíz év vagy több, aztán még mindig tolom. :D
Ha le tudod úgy tenni hogy onnantól tényleg nuku zéró semmi, és nem cigizel többet, akkor tényleg leszoktál. A többi csak duma. :D
5/7 anonim válasza:
Mindenki így kezdi. Aztán eljut a napi 1-2 dobozig, s nem tudja letenni.
7/7 anonim válasza:
Én örülök, h drágább lett a cigi, mert így kevesebbszer veszek, és biztosan nem fogok rászokni. pár hete vettem pall mallt 1350ftért pár éve még 700 volt ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!