Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehetséges, hogy valaki nem...

Lehetséges, hogy valaki nem tud rászokni a cigire?

Figyelt kérdés

3 éve cigizek, hétköznap napi átlag 1 szál (van mikor egyáltalán nem, van mikor 3). Ha hétvégén buliba megyek akkor meg elmegy 1-2 doboz.

Most közel 3 hete nem cigiztem és egyáltalán nem hiányzik.

2020. márc. 29. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok rászokni, nem is akarok, néha próbáltam ki. Több ismerősöm is néha-néha bagózik csak
2020. márc. 29. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azért szívnak, mert a társasághoz tartozást szimbolizálja.
2020. márc. 29. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok évig dohányoztam egyetemistaként, de lakásban, otthon soha. Mikor úgy felemelték az árát, ami már nem tetszett, le is tudtam tenni fél perc alatt. Nem kívánom azóta sem.
2020. márc. 29. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kb annyi ideje dohányoztam mint te, én is azt mondtam, hogy nem hiányzik, bármikor le tudnám tenni, aztán azóta eltelt vagy tíz év vagy több, aztán még mindig tolom. :D

Ha le tudod úgy tenni hogy onnantól tényleg nuku zéró semmi, és nem cigizel többet, akkor tényleg leszoktál. A többi csak duma. :D

2020. márc. 29. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki így kezdi. Aztán eljut a napi 1-2 dobozig, s nem tudja letenni.
2020. márc. 29. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Lehet.
2020. márc. 29. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Én örülök, h drágább lett a cigi, mert így kevesebbszer veszek, és biztosan nem fogok rászokni. pár hete vettem pall mallt 1350ftért pár éve még 700 volt ugyanez.
2020. ápr. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!